Boekenplank:
Kies

Boeken van Jayne Buxton

Meer over Jayne Buxton

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Een vrouw als ik - Take someone like me
  • Hoe vang ik een vent? - Lessons in duck shooting

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen vrouw als ik
Libby Blake dacht haar leven prima voor elkaar te hebben: drie heerlijke dochters, een lieve man en een paar hartsvriendinnen. Maar sinds kort is haar oudste dochter vervelend tegendraads, maakt haar jongste zich ongezond veel zorgen over de toekomst van de wereld en lijkt haar man haar vooral te zien als Manager Schone overhemden en Gevulde koelkast.

En dan heeft ze er opeens genoeg van. Ooit deed ze meer in haar leven dan slim inkopen in de supermarkt, ooit dééd haar leven ertoe. Libby wil terug! Dus wanneer ze de jonge, charmante Daniel ontmoet, gaan alle remmen los.

Maar dan slaat aan het thuisfront het noodlot toe en realiseert Libby zich dat ze haar leven niet terugkrijgt door simpelweg een nieuwe start te maken...
Schrijver: Jayne Buxton
Oorspronkelijke titel: Take someone like me
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789032503543
Uitgever: De Kern
Hoe vang ik een vent?
Ally's leven is weleens mooier geweest. Voordat ze kinderen had, werkte ze als marketingmanager in de glamourwereld van parfum en cosmetica. Hoe anders is het nu bij Cottage Garden Foods, waar ze in jam en confituren zit met een neuroot als bazin.

Haar man heeft haar inmiddels ingeruild voor (een serie) nieuwere modellen, ze werkt en zorgt zich drie keer in de rondte en een spannend avondje uit bestaat tegenwoordig uit een dvd kijken met de kinderen.

Wanneer haar vriendin Mel voorstelt dat ze deelneemt aan een serie seminar van een Amerikaanse relatiegoeroe die beweert dat je marketingprincipes kunt toepassen op het datingcircuit, zegt Ally morrend ja. Ze gaat als proefkonijn, want Mel wil er een artikel over schrijven.

Ally heeft er bijzonder weinig vertrouwen in dat ze zichzelf als merk zal kunnen zien, en heeft ze die drie proefdates echt nodig om weer normaal met veelbelovende mannen om te gaan? Trouwens, waar haalt ze de tijd vandaan voor al die onzin?

Maar het besef dat er ook niets gebeurt als ze niks doet, haalt haar over de streep, en dan blijkt dat ze met een beetje oefening en wat promotie best ergens komt.
Schrijver: Jayne Buxton
Oorspronkelijke titel: Lessons in duck shooting
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789032510367
Uitgever: De Kern