Boekenplank:
Kies

Boeken van Tom Cain

Tom Cain is een Engelse journalist en schrijver.

Meer over Tom Cain

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): David Thomas

Geboren: 1959

Geboorteland: Rusland


Samuel Carver

  1. De accident man - The accident man
  2. De overlever - The survivor
  3. De imitator - Assassin
  4. Dictator - Dictator

gedetailleerd overzicht

Samuel CarverDe accident man
Maak kennis met de Accident Man, Samuel Carver. Carver is een man die regelt dat slechte mensen slechte dingen overkomen. De helikopter van een drugsbaron krijgt tijdens de vlucht een technisch mankement: Samuel Carver. Een terrorist wordt opgeblazen in zijn eigen bommenfabriek: Samuel Carver. Als ex-lid van de SAS, nu freelance huurling, is hij het belangrijkste wapen van de 'Corporatie', een geheime operatie van de regering. Of niet?

Carver krijgt opdracht op korte termijn een huurmoord uit te voeren. Hij gelooft dat het doelwit een Pakistaanse terrorist is. Zijn opdracht is een auto-ongeluk te ensceneren in een Parijse tunnel.

Maar dan wordt Carver in de val gelokt. Hij begrijpt niet waarom iemand hem naar het leven staat - tot hij zich realiseert wie er in de auto zat...
Schrijver: Tom Cain
Oorspronkelijke titel: The accident man
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789044319705
Uitgever: The House of Books
De overlever
Samuel Carver regelt dat slechte mensen slechte dingen overkomen. Hij is heel goed in zijn vak. Maar niemand is perfect. En één van Carvers doelwitten is ontsnapt.

Nu wordt de wereld geconfronteerd met een nieuw tijdperk van religieus fanatisme. In Afghanistan en Kosovo beramen meedogenloze terroristen de val van hun gehate vijanden. In Texas bereidt een stervende miljardair zijn persoonlijke armageddon voor.

En Carver kan hen niet stoppen. Hij is in elkaar geslagen en gemarteld en voor dood achtergelaten. Als hij bijkomt in een Zwitsers sanatorium ontdekt hij dat de vrouw van wie hij houdt is verdwenen. Als de klok aftelt naar de dag des oordeels, wie zal dan de uiteindelijke, explosieve vuurzee overleven?
Schrijver: Tom Cain
Oorspronkelijke titel: The survivor
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789044323917
Ebook: 9789044325881
Uitgever: The House of Books
De imitator
Wanneer een mensenhandelaar gewelddadig aan zijn eind komt in Dubai en een gangster een fataal auto-ongeluk krijgt in San Francisco, dragen beide 'ongelukken' de signatuur van Sam Carver. Maar Carver zit niet meer in het vak. Daarom willen zijn vroegere contacten bij MI6 weten wat er aan de hand is.

Iemand wil Carver op zijn eigen terrein verslaan door 's werelds prominentste doelwit te treffen, de president van de Verenigde Staten. Carver heeft al zijn intelligentie nodig om deze gevaarlijke tegenstander te elimineren...
Schrijver: Tom Cain
Oorspronkelijke titel: Assassin
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789044330458
Ebook: 9789044334739
Uitgever: The House of Books
Dictator
Eén van de meest gehate dictators in Afrika, Henderson Gushungo, zaait armoede en hongersnood in zijn land. Hij gaat zich te buiten aan schandelijke zelfverrijking door de rijke natuurlijke bronnen van het land te plunderen.

Voormalig hitman Samuel Carver gaat de strijd aan met het corrupte Afrikaanse regime. Zijn verleden bij de Engelse geheime dienst M16 komt hem daarbij uitstekend van pas. Maar kan hij zijn opdrachtgevers vertrouwen?
Schrijver: Tom Cain
Oorspronkelijke titel: Dictator
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789044342130
Ebook: 9789044342147
Uitgever: The House of Books