Boekenplank:
Kies

Boeken van Pamela Callow

Pamela Callow woont met haar gezin in Nova Scotia. Callow heeft meerdere studies gevolgd, waaronder Engelse literatuur en rechten. Ze is niet alleen schrijfster, maar ook uitgever.

Meer over Pamela Callow

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Canada

Website: Pamela Callow


Kate Lange

  1. Dood op bestelling - Damaged
  2. Geen genade - Indefensible
  3. Onderhuids - Tattooed

gedetailleerd overzicht

Kate LangeDood op bestelling

Op een verlaten fabrieksterrein wordt een tienermeisje gevonden. Ze is vermoord, en haar ledematen zijn met chirurgische precisie verwijderd. Voor advocate Kate Lange komt deze afschuwelijke moord heel dichtbij als blijkt dat dit meisje de inzet was van een voogdijzaak die zij nogal gemakzuchtig heeft afgehandeld. Geschokt besluit ze deze zaak opnieuw, en nu grondig, te onderzoeken.

Ze ontdekt een paar zeer verontrustende feiten, dingen die duidelijk niet voor haar ogen bestemd zijn. Pal nadat ze deze ontdekking heeft gedeeld met haar baas, worden haar aantekeningen gestolen uit haar kantoor. Bovendien wordt ze per direct van haar belangrijkste zaak af gehaald: een schadeclaim tegen een medisch bedrijf dat handelt in menselijk weefsel. Hebben de moord op het tienermeisje en de schadeclaim-zaak soms iets met elkaar te maken?

Als Kate ook nog een indringer bij haar thuis betrapt, is ze ervan overtuigd dat iemand wil voorkomen dat ze verder graaft. Ze is echter vastbesloten dit tot op de bodem uit te zoeken, al zet ze daarmee haar baan op het spel. En misschien zelfs haar leven.

Schrijver: Pamela Callow
Oorspronkelijke titel: Damaged
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789034752826 - IBS thriller 35
Uitgever: Harlequin
Geen genade

Wanneer Elise Vanderzell vanaf het balkon bij haar slaapkamer haar dood tegemoet valt, begint voor haar kinderen een nachtmerrie: hun moeder is dood, en hun vader wordt ervan beschuldigd dat hij haar heeft vermoord.

Advocate Kate Lange weet alles van nachtmerries - sinds ze de aanval van een seriemoordenaar overleefde heeft ze die elke nacht - maar nu heeft ze een zaak in handen die ze in haar kwaadste dromen niet had kunnen verzinnen. Ze moet haar baas, Randall Barrett, verdedigen in een moordzaak, en alles wijst erop dat hij zijn ex-vrouw heeft vermoord. Elise bedroog Randall, wat de reden voor hun scheiding was, en op de dag voor haar dood heeft hij in het bijzijn van de kinderen slaande ruzie met haar gehad. Met maar weinig ervaring in strafrecht, en met de publieke opinie en alle partners van het advocatenkantoor tegen zich, stort Kate zich met de moed der wanhoop op de zaak.

Schrijver: Pamela Callow
Oorspronkelijke titel: Indefensible
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789034752901 - IBS thriller 43
Uitgever: Harlequin
Onderhuids

Wanneer er aan de rand van Halifax een lichaam wordt gevonden dat jarenlang in het veen heeft gelegen, weet tatoeagekunstenares Kenzie Sloane onmiddellijk wie het is en wat dit voor haar betekent. Een tattoo verbindt haar met dit meisje... en een zeventien jaar oud geheim.

Advocate Kate Lange weet nog heel goed wie Kenzie Sloane is: de wildebras die tot dezelfde groep jongeren behoorde als waartoe Imogen, Kates zusje, zich vlak voor haar dood aangetrokken voelde. Nu heeft Kenzie haar nodig, en op haar beurt heeft Kate vele vragen die ze beantwoord wil zien.

Ze beseffen niet dat er nog iemand is die van het bestaan van de tattoo af weet, en die de geschiedenis erachter kent. Iemand die Kenzie nauwlettend in de gaten houdt, wachtend op het perfecte moment om een oude belofte in te lossen...

Schrijver: Pamela Callow
Oorspronkelijke titel: Tattooed
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789034753144 - IBS thriller 67
Uitgever: Harlequin