Boekenplank:
Kies

Boeken van Pamela Carter


Overzicht

  • Een wereld van verlangen (romantische omnibus) - Jeanie/Sheila
  • Geheimen van de jet-set - Jet Set
  • Volg je hart (romantische omnibus) - Priscilla/Jelena

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen wereld van verlangen (romantische omnibus)
Jeanie Jeanie Bleach, de populairste studente van de klas, wordt op het eindexamenfeest van haar school uitverkoren tot ‘koningin van het bal’. Het is dan ook geen wonder dat de serieuze kinderarts Jesse op slag verliefd wordt op het meisje met de diepgroene ogen. En ondanks het verschil in leeftijd voelt ook Jeanie zich bijzonder aangetrokken tot de knappe dokter. Maar zij heeft beloofd zich pas te zullen binden aan een man nadat zij volledig van zijn liefde overtuigd is. Jeanie besluit eerst een grote reis te gaan maken. En pas na haar terugkeer zal de bezegeling van hun geluk plaatsvinden. Maar dan slaat het noodlot toe. Plotseling hoort Jesse dat hij nog maar zes maanden te leven heeft... Sheila Sheila Winter is met haar ranke figuurtje en haar lange blonde haren net zo sprookjesachtig mooi als de schilderijen die zij maakt. Dat vindt piloot Tony Walden, die dagelijks in zijn helikopter boven de oude afgelegen boerderij cirkelt waar Sheila woont. Na hun eerste intieme samenzijn is het jonge paar onafscheidelijk. Tot Sheila ontdekt dat Tony een andere vrouw lafhartig in de steek heeft gelaten. Diep teleurgesteld vertrekt zij naar de grote stad, waar haar een glanzende carrière wacht. Maar ondanks alle roem en bewondering die de jonge schilderes ten deel vallen kan Sheila haar eerste minnaar niet vergeten. En ook Tony zoekt wanhopig contact met zijn geliefde. Want hij is het slachtoffer geworden van een tragische persoonsverwisseling...
Schrijver: Pamela Carter
Oorspronkelijke titel: Jeanie/Sheila
Eerste uitgave: 1988
ISBN/EAN: 90-5108-040-9
Uitgever: Areopagus
Geheimen van de jet-set
Dit is de fascinerende roman over macht en corruptie, vriendschap en verraad in de hoogste kringen van Amerika. Het is het verhaal over Hilary Freeman, een hartveroverende vrouw die de wereld aan haar voeten krijgt door haar talent als schrijfster. En het is het verhaal over haar persoonlijke teleurstellingen en uiteindelijke overwinning in de liefde. Maar het is bovenal het verhaal over de wereld van de jet-set, met zijn onvoorstelbare luxe, zijn excentrieke bewoners, zijn bizarre feesten en verbijsterende geheimen. Deze, op ware gebeurtenissen gebaseerde roman, geeft een onvergetelijk beeld van de mannen en vrouwen in die exclusieve wereld vol illusies en intriges, maar ook vol romantiek en hartstocht.
Schrijver: Pamela Carter
Oorspronkelijke titel: Jet Set
Eerste uitgave: 1985
Uitgever: Phoenix
Volg je hart (romantische omnibus)
Whitney Diep teleurgesteld heeft Brian Williams zijn verloving met de verleidelijke, maar harteloze Priscilla verbroken. Eens te meer voelt hij zich aangetrokken tot het bekoorlijke, jonge Indianenmeisje Whitney. Gedreven door de herinnering aan haar saffierblauwe ogen, keert hij terug naar haar kleine dorp in het Indianenreservaat. Whitney, die haar oude grootmoeder Suklatiki liefdevol verzorgt, tast in het duister omtrent haar mysterieuze afkomst. Als ze met Brian op zoek gaat naar de verborgen wortels van haar verleden, doen ze een opzienbarende ontdekking... Jelena In het mondaine New York is de beeldschone Jelena een alom bewonderde verschijning. De voortdurende aandacht waarmee zij wordt omgeven, is haar jaloerse echtgenoot Randolph echter een doorn in het oog. Tot wanhoop gebracht door zijn bittere verwijten, ontvlucht Jelena haar veilige bestaan. Ze legt haar lot in handen van de ambitieuze modefotograaf Keith, wiens hartewens het is eenmaal de ‘Gouden Camera’ te winnen. In de exotische omgeving van de Bahama’s gaat zijn droom in vervulling en brengt hen beiden succes en onverwacht geluk.
Schrijver: Pamela Carter
Oorspronkelijke titel: Priscilla/Jelena
Eerste uitgave: 1988
ISBN/EAN: 90-5108-033-6
Uitgever: Areopagus