Boekenplank:
Kies
  • Home
  • C
  • Sebastien de Castell

Boeken van Sebastien de Castell

Meer over Sebastien de Castell

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Geboorteland: Canada

Website: Sebastien de Castell


Spellslinger

  1. Vogelvrij - Spellslinger
  2. Schaduwzwart - Shadowblack
  3. Talisbinder - Charmcaster

gedetailleerd overzicht

SpellslingerVogelvrij

Wat zou jij opgeven voor magie?

Om bij de Jan'Tep een magiërsnaam te verdienen moet je aan drie eisen voldoen. Ten eerste moet je de kracht hebben om je familie te verdedigen. Ten tweede moet je de hogere vormen van magie kunnen toepassen die ons volk beschermen. Ten derde moet je simpelweg zestien jaar worden. Een paar weken voor mijn verjaardag kwam ik erachter dat ik aan geen van die drie eisen zou voldoen.

Kellen staat aan de vooravond van zijn eerste duel en moet vier proeven met succes doorlopen om te bewijzen dat hij een echte magier is. Er is echter één probleem: zijn magie is verdwenen. Als zijn zestiende verjaardag nadert duikt de mysterieuze nomade Ferius Parfax op, die Kellen uitdaagt een ander pad te kiezen. Is zij Kellens enige redding en bieden haar speelkaarten uitkomst?

Schrijver: Sebastien de Castell
Oorspronkelijke titel: Spellslinger
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789030503736
Ebook: 9789030503422
Uitgever: Meis & Maas
Schaduwzwart

Welkom in de wereld van een vogelvrijverklaarde...

Vier maanden nadat Kellen zijn bevolking is ontvlucht, blijkt hij nog slechter te zijn in overleven als een vogelvrijverklaarde dan als magiër. Het helpt niet dat zijn enige bondgenoten een opschepperige kaartspeler en een stelende eekhoornkat zijn.

Dan ontmoet hij Seneira, een geblinddoekt meisje. Haar geheimen betrekken Kellen bij een samenzwering van magie, chantage en moord. Het is aan Kellen om de magiër te vinden die verantwoordelijk is voor de slachtoffers van een mystieke plaag, beter bekend als het schaduwzwart...

Schrijver: Sebastien de Castell
Oorspronkelijke titel: Shadowblack
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789030503668
Ebook: 9789030503804
Uitgever: Meis & Maas
Talisbinder

Als vogelvrijverklaarde is Kellen gedwongen op de vlucht te slaan voor magiërs en premiejagers. Maar zijn leven staat op het punt nog veel moeilijker te worden. In Gitabrië heeft de uitvinding van een bijzondere mechanische vogel spionnen uit het hele continent aangetrokken. Deze spionnen zullen moorden om de vogel in handen te krijgen.

Maar de mysterieuze vogel heeft een nog groter en donkerder geheim - een geheim dat een oorlog zal ontketenen tenzij Kellen en zijn stelende eekhoornkat het als eerste ontrafelen.

Schrijver: Sebastien de Castell
Oorspronkelijke titel: Charmcaster
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789030504047
Uitgever: Billy Bones