Boekenplank:
Kies
  • Home
  • C
  • Heidi Chiavaroli

Boeken van Heidi Chiavaroli

Heidi Chiavaroli schrijft boeken waarin ze haar liefde voor geschiedenis en literatuur combineert. Ze is dol op plekken die historische geheimen bewaren.

Meer over Heidi Chiavaroli

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Heidi Chiavaroli


Overzicht

  • De theekist - The tea chest
  • Het huis tussen de appelbomen - The Orchard House

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe theekist

Boston, 1773. Emma Malcoms vader is de Britse kroon trouw, maar Emma heeft haar hart verpand aan Noah Winslow, een fervent tegenstander van de kroon. Haar vader heeft echter haar hand beloofd aan de inhalige en sadistische Samuel Clarke. Als Emma en Noah een protestactie op touw zetten waarbij enorme hoeveelheden thee vernietigd worden, chanteert Samuel Emma met bewijs. Trouwen met hem is de enige manier om Noahs leven te redden.

Heden. Hayley Ashworth doet alles wat in haar macht ligt om de eerste vrouwelijke Navy SEAL te worden. Maar daar valt ook onder dat ze terugkeert naar Boston om de herinneringen aan haar jeugd vol misbruik en verwaarlozing onder ogen te komen. Een onverwachte ontmoeting met de man die ze ooit liefhad, leidt tot de ontdekking van een oude theekist met waardevolle papieren. Misschien ligt ware kracht en vrijheid wel dieper begraven dan ze zich had gerealiseerd.

Schrijver: Heidi Chiavaroli
Oorspronkelijke titel: The tea chest
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789029729970
Ebook: 9789029729987
Uitgever: Kok
Het huis tussen de appelbomen

Een jonge vrouw vindt een gedichtenbundel en brieven van een vriendin van de beroemde schrijfster. Terwijl ze probeert meer te weten te komen over deze Johanna, vindt ze niet alleen een fascinerend levensverhaal, maar ook vergeving voor het verraad van haar zus dat haar al jaren achtervolgt.

Schrijver: Heidi Chiavaroli
Oorspronkelijke titel: The Orchard House
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789029731539
Ebook: 9789029731546
Uitgever: Kok