Boekenplank:
Kies
  • Home
  • C
  • Claire Christian

Boeken van Claire Christian

Meer over Claire Christian

Genres: Roman, Young Adult

Geboorteland: Australië

Website: Claire Christian


Overzicht

  • Graag gedaan, Noni Blake - It's been a pleasure, Noni Blake

Young Adult

  • Een schitterende chaos - A beautiful mess

gedetailleerd overzicht

OverzichtGraag gedaan, Noni Blake

Noni Blake heeft besloten dat ze niet de rest van haar leven stil kan blijven staan. Sinds haar relatie met Joan na negen jaar op de klippen is gelopen, weet ze niet wat ze met zichzelf aan moet - en dat was anderhalf jaar geleden...

Een avond met haar beste vriend (en een aantal glazen wijn) later heeft ze een plan: ze gaat op zoek naar wat - en wie - háár gelukkig maakt. Ze zal zich niet meer verliezen in een relatie, nee, Noni Blake gaat eindelijk tijd, aandacht en liefde besteden aan de persoon die al haar hele leven op de tweede plek komt: zichzelf.

Wat volgt is een persoonlijke ontdekkingstocht naar geluk, genieten, en goede seks. Maar als ze de knappe tatoeëerder Beau tegen het lijf loopt, gaat Noni twijfelen aan haar plan om relaties te mijden. Kun je voor iemand vallen zonder jezelf weg te cijferen?

Schrijver: Claire Christian
Oorspronkelijke titel: It's been a pleasure, Noni Blake
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789026153143
Ebook: 9789026153150
Uitgever: De Fontein

Young AdultEen schitterende chaos

Hoe de scherven van twee levens samen schitteren...

Ava is kwaad op de wereld sinds de dood van haar beste vriendin Kelly. Ze maakt zichzelf onmogelijk op school en - hoe geliefd ze ook is - het geduld van de mensen om haar heen raakt op. Ze voelt zich eigenlijk alleen prettig als ze bij de Magic Kebab werkt.

Gideon is Ava's tegenpool: een in zichzelf gekeerde jongen die zich het liefst terugtrekt in zijn eigen wereld, omringd door zijn lp's. Als hij zich tussen de mensen moet begeven is hij bang voor een paniekaanval - niet voor niets loopt hij al jaren bij een psychiater. Na de zoveelste mislukte sollicitatiepoging wordt hij bij Magic Kebab aangenomen als bordenwasser.

In dat louche restaurant ontstaat tussen Ava en Gideon een voor beiden onverwachte, bijzondere vriendschap. Zullen ze elkaar tussen de scherven van hun levens kunnen vinden?

Vol humor beschrijft Claire Christian de lotgevallen van Ava en Gideon. Een boek dat je leest met een niet te wissen grijns op je gezicht, terwijl je hart soms breekt.

Schrijver: Claire Christian
Oorspronkelijke titel: A beautiful mess
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789047710233
Uitgever: Lemniscaat