Boekenplank:
Kies

Boeken van Katharine Clark

Meer over Katharine Clark

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Kate Flora

Geboren: 1949

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Katharine Clark


Overzicht

Het verloren kind
'David, er is iets vreselijks gebeurd met je vader en moeder,' zei de onbekende vrouw. 'Je bent in groot gevaar. Je moet direct met ons meekomen.'

Een nachtmerrie wordt werkelijkheid als Rachel en Stephen Stark ontdekken dat hun negenjarige zoon David spoorloos is verdwenen. Er zijn geen getuigen die David naar huis hebben zien fietsen en geen verdachten.

Davids ouders, die de dood van hun eerste kind met veel moeite hebben verwerkt, kunnen elkaar geen troost bieden en trekken zich ieder terug in hun eigen wereld. Naarmate de tijd verstrijkt probeert Stephen het onmogelijke te accepteren en verder te gaan met zijn leven. Rachel daarentegen blijft wanhopig zoeken naar hun zoon. Langzaam maar zeker drijven de ondraaglijke onzekerheid en de verschillende wijze waarop zij met hun grootste angst omgaan hen steeds verder uit elkaar.

Zelfs als alle sporen zijn doodgelopen, blijft Rachel geloven dat David nog steeds in leven is: welke waarde moet ze anders hechten aan zijn stem, die ze steeds vaker in haar hoofd hoort?
Schrijver: Katharine Clark
Oorspronkelijke titel: Steal away
Eerste uitgave: 1998
ISBN/EAN: 9789024536719
Uitgever: Luitingh-Sijthoff