Boekenplank:
Kies

Boeken van Alice Clayton

Meer over Alice Clayton

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Alice Clayton


Cocktail

  1. Wallbanger - Wallbanger
  2. Mrs. Wallbanger - Rusty nailed

gedetailleerd overzicht

CocktailWallbanger

Haar nieuwe buurman is wel erg luidruchtig. En onweerstaanbaar...

Caroline is net naar San Francisco verhuisd en is dolblij: ze heeft een supermooi appartement, waar ze woont met haar kat en een blinkend nieuwe keukenmachine. Totdat ze erachter komt dat de muren wel erg dun zijn, en ze alle spannende escapades van haar buurman kan horen. Ze hoort hem elke avond, met veel verschillende dames die zich erg goed lijken te vermaken.

Op een avond kan Caroline het niet meer aan: ze stormt haar huis uit en begint op zijn voordeur te bonken. Wanneer de buurman verbaasd opendoet, komt het tot een confrontatie die beiden verbijsterd achterlaat. De spanning tussen de twee is om te snijden, maar je weet wat ze zeggen: beter een sexy buur dan een verre vriend.

Schrijver: Alice Clayton
Oorspronkelijke titel: Wallbanger
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789021425900
Ebook: 9789021425917
Uitgever: Volt
Mrs. Wallbanger

Hoe weet je of je er klaar voor bent de rest van je leven met iemand door te brengen?

Na een ietwat bijzonder en onstuimig begin zijn Caroline en haar knappe buurman Simon dolverliefd. Caroline heeft het op haar werk knaldruk: haar baas is op huwelijksreis dus moet Caroline het kantoor draaiende houden. En dan krijgt ze ook nog eens de kans om het ontwerp te maken voor een prachtig oud hotel dat gerenoveerd gaat worden. Simon reist ondertussen als veelgevraagd fotograaf de hele wereld over. Hun relatie is dus grotendeels op afstand, maar de steamy herenigingen die dat oplevert maken het meer dan goed.

Tot Simon ineens besluit dat hij genoeg heeft van zijn reizende leven, en dat hij meer thuis wil zijn. Hoewel de romantische avonturen van hun vrienden voor veel welkome afleiding zorgen, zullen Simon en Caroline er toch niet aan ontkomen om het een keer te hebben over hoe ze samen verder willen. Ze willen niets liever dan bij elkaar blijven, maar liggen hun toekomstbeelden niet te ver uit elkaar?

Schrijver: Alice Clayton
Oorspronkelijke titel: Rusty nailed
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789021469058
Ebook: 9789021469065
Uitgever: Volt