Boekenplank:
Kies

Boeken van Kresley Cole

Kresley Cole is de New York Times bestseller auteur van de opwindende Immortals After Dark paranormale serie, de young adult Arcana Chronicles serie, de erotische Game Makers serie en meerdere bekroonde historische romans.

Meer over Kresley Cole

Genres: E-books only, Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Kresley Cole


Game Maker

  1. De professional - The professional
  2. De master - The master

gedetailleerd overzicht

Game MakerDe professional

Hij bepaalt de regels...

Maffia handhaver Aleksandr 'De Siberiër' Sevastyans loyaliteit aan zijn baas is onwrikbaar, totdat hij de lang verloren dochter van de baas ontmoet, een verleidelijke roodharige die als geen ander door zijn hoofd spookt en zijn bloed verwarmt. Aleksandr heeft de opdracht haar te beschermen, maar zal er alles aan doen om haar ook te bezitten, onder zijn eigen voorwaarden.

Natalie Porter is nog maar net bekomen van haar eerste ontmoeting met de duistere en adembenemende Siberiër als hij haar meesleept naar Rusland, waar ze terechtkomt in een wereld van extreme rijkdom en losbandige genoegens.

Toch is niet alles wat het lijkt. Om Natalie buiten het bereik van een vijand te brengen, laat Aleksandr haar onderduiken. Van een weelderig paleis in Rusland tot de decadente speeltuinen van de megarijken in Parijs, verkennen de twee geliefden elkaars grenzen om te ontdekken of hun duisterste - en meest verboden - fantasieën echt kunnen uitkomen...

Schrijver: Kresley Cole
Oorspronkelijke titel: The professional
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 1230007162169
Uitgever: Sisters Press
De master

Iedereen vreest de master...

De rijke, onweerstaanbare politicus/maffiabaas Maksimilian Sevastyan geeft de voorkeur aan lange, gehoorzame blondines om zijn... gecompliceerde verlangens te vervullen. Dat wil zeggen, totdat de ijzige Rus een ongehoorzame brunette ontmoet wiens prachtige kleine lichaam zijn legendarische zelfbeheersing bedreigt.

Behalve zij...

Catarina Marín was een welgestelde jonge vrouw totdat haar wereld instortte. Nu is ze ondergedoken en gedwongen om als escort in Miami te gaan werken. Haar allereerste klant is buitengewoon knap, maar als hij haar vertelt wat hij met haar van plan is, loopt Cat bijna de deur uit.

Als genot een spel is, speel dan om te winnen...

Nadat hun overweldigende ervaring uit de hand loopt, verlangen ze naar meer. Als ze ontsnappen aan de dodelijke bedreigingen die hen omringen, kan Maksim dan zijn verleden overwinnen om Cat zijn toekomst aan te bieden? Alleen dan zal ze hem kunnen geven wat hij echt wil: haar, met lichaam en ziel.

Schrijver: Kresley Cole
Oorspronkelijke titel: The master
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 1230007250118
Uitgever: Sisters Press