Boekenplank:
Kies

Boeken van Cara Connelly

Meer over Cara Connelly

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Cara Connelly


Save the Date

  1. Match onder de mistletoe - The wedding date
  2. Hart tegen hart - The wedding favor
  3. Stap voor stap - The wedding vow
  4. Kus na kus - The wedding band
  5. Vuur en vlam - The wedding gift
  6. Nu of nooit - The wedding party

gedetailleerd overzicht

Save the DateMatch onder de mistletoe

Julie Marone heeft een datingbureau. Niet voor singles, maar voor gelukkige stelletjes die een match zoeken met hun droomhuis. Sinds ze na het overlijden van haar ex zelf geen onderdeel meer uitmaakt van een gelukkig stelletje, is het haar grote passie.

Cody Brown mag dan van een ranch komen, een cowboy is hij niet. In plaats van weggelopen stieren te vangen met zijn lasso, werkt hij als eerstehulparts in het ziekenhuis. Hij zou niets anders willen, al heeft het vak één nadeel: dat hij door de meeste vrouwen als ideaal huwelijksmateriaal wordt gezien! Wanneer Cody Julies kantoor binnenstapt en vraagt een appartement voor hem te zoeken, beginnen alle alarmbellen oorverdovend te rinkelen. Dat hij ongelooflijk sexy is, is niet eens het grootste gevaar. Nee, het is zijn beroep - Julie heeft namelijk een heel goede reden om nooit iets te beginnen met een dokter!

Dit heeft Cody nog nooit meegemaakt: een vrouw die niet in katzwijm valt omdat hij arts is! Dat maakt Julie nog aantrekkelijker, als dat al mogelijk was. Haar wil hij best onder de kerstboom - met alleen een strikje om. Maar hoe krijgt hij haar zover haar dokters-verboden-regel te breken?

Schrijver: Cara Connelly
Oorspronkelijke titel: The wedding date
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9789402532654
Uitgever: Harlequin
Hart tegen hart

Maanden heeft Tyrell Brown in het gerechtsgebouw doorgebracht, kijkend naar de knappe blonde advocate van de tegenpartij. Nu heeft hij de zaak gewonnen en kan hij bijna naar huis... Eerst nog naar Parijs om de bruiloft van een vriend te vieren.

Victoria Westin kan haar ogen niet geloven. Maanden heeft ze de doordringende blik van Tyrell moeten trotseren, en nu zit hij ook nog naast haar in het vliegtuig! Het is dat ze naar Parijs moet om bij een bruiloft te zijn, maar anders...

Schrijver: Cara Connelly
Oorspronkelijke titel: The wedding favor
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789402707304 / HQN 172
Ebook: 9789402750676
Uitgever: Harlequin
Stap voor stap

Miljonair Adam LeCroix eist dat advocate Maddie St. Clair hem uit de problemen helpt; zij is immers ook degene die hem in de problemen heeft gebracht! Vijf jaar eerder beschuldigde zij hem van diefstal, waardoor zijn verzekeringsmaatschappij hem nu weigert uit te betalen voor zijn gestolen Monet.

Het was voormalig openbaar aanklager Maddie, alias 'De Pitbull', bijna gelukt om Adam te pakken voor een kunstroof, maar de arrogante kwast ontkwam. En nu, vijf jaar later, staat hij weer voor haar neus. Zijn ultimatum: of ze helpt hem de miljoenen verzekeringsgeld op te strijken waar hij recht op meent te hebben, of ze kan haar carrière vaarwel zeggen.

Maddie blijft altijd keurig in het gareel, Adam kleurt graag buiten de lijntjes. Een lastige combinatie dus. Maar wanneer hij ontdekt dat onder haar strenge mantelpak een zacht, sexy lichaam schuilgaat en zij erachter komt dat hij een dief is met een hart, is het dilemma compleet. Zetten ze de strijd voort of volgen ze hun gevoel?

Schrijver: Cara Connelly
Oorspronkelijke titel: The wedding vow
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789034736963 / HQN 178
Ebook: 9789402529142
Uitgever: Harlequin
Kus na kus

Christine Case is een serieuze verslaggeefster, geen roddeljournalist. Maar wanneer ze blundert bij een groot verhaal, krijgt ze van haar baas de keus: óf ze haalt haar bureau leeg óf ze doet wat ze gehoopt had nooit te doen: undercover gaan op een celebritybruiloft om een artikel te schrijven over het gelukkige bruidspaar.

Filmster Dakota Rain haat de pers. Tijdens de bruiloft van zijn - net zo beroemde - broer heeft het dan ook zijn prioriteit om de persmuskieten buiten het hek te houden. Maar zijn aandacht wordt behoorlijk afgeleid door de beeldschone zangeres van de bruiloftsband...

Zich voordoen als countryzangeres? Christine draait haar hand er niet voor om. Het wordt alleen lastiger als ze de knappe en charmante Dakota ontmoet, en al helemaal als hij haar uitnodigt op zijn privé-eiland. Want hoe houdt ze haar identiteit verborgen als ze in zijn armen ligt? Het is in normale omstandigheden al vrijwel onmogelijk om hem te weerstaan, maar in tropische sferen gewoonweg niet te doen!

Schrijver: Cara Connelly
Oorspronkelijke titel: The wedding band
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789034739261 / HQN 188
Ebook: 9789402531954
Uitgever: Harlequin
Vuur en vlam

Tuurlijk, ze komt met liefde een week naar Florida voor de bruiloft van haar nicht, maar eeuwig bruidsmeisje Jan Marone wil nu zelf ook weleens de bruid zijn! Dus is het tijd voor een man in haar leven.

Om dat te bereiken, stelt ze per direct het Nieuwe-Jan-Plan in werking. De komende week zal ze haar imago van grijze muis lozen en transformeren tot sexy babe. En haar beste vriend, Mick, moet haar daarbij helpen - hij is de grootste vrouwenverslinder die ze kent en dus een expert in verleiding. Misschien kan ze dan meteen over haar crush op hem heen komen...

Het bevalt brandweerman Mick helemaal niets, dat Nieuwe-Jan-Plan. Jan is toch prima zo? En stel dat andere mannen nu ook zien hoe sexy ze is? Straks kaapt een of andere kerel haar voor zijn neus weg, terwijl híj al jaren stiekem verliefd op haar is! Maar goed, het is natuurlijk zijn plicht als beste vriend om haar te behoeden voor de ellende die ze zich ongetwijfeld op de hals zal halen bij de uitvoering van haar onzalige plan. Hij zal dus maar beginnen met les 1 in verleiden: kussen en gekust worden...

Schrijver: Cara Connelly
Oorspronkelijke titel: The wedding gift
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 9789402533996
Uitgever: Harlequin


Nu of nooit

Ellie Marone is van plan het beste bruidsmeisje ooit te worden. Het enige wat ze daarvoor hoeft te doen is:

  • de bruid in een te strakke jurk te hijsen;
  • de champagne te ontkurken;
  • en, o ja, NIET in bed te belanden met de getuige van de bruidegom.

Hoe moeilijk kan het zijn?

Nou, best moeilijk, want de getuige van de bruidegom is niemand minder dan de supersexy Ryan Murphy. Drie jaar geleden wees ze zijn huwelijksaanzoek af - het brak haar hart, maar ze had geen keus - waarna hij naar LA vertrok.

Nu is hij terug, en duidelijk vastbesloten om haar alsnog te veroveren! Ze doet enorm haar best om hem te weerstaan - een toekomst voor hen samen zit er nog steeds niet in - maar door de blik in zijn ogen smelt haar voornemen al snel als sneeuw voor de zon...

Schrijver: Cara Connelly
Oorspronkelijke titel: The wedding party
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789402549980
Uitgever: Harlequin