Boekenplank:
Kies

Boeken van Helen Cox

Meer over Helen Cox

Genres: E-books only, Thriller / Spanning / Mysterie

Verenigd Koninkrijk

Website: http://helencoxbooks.com/


Kitt Hartley

  1. De moord in inkt - Murder by the minster
  2. Een mysterie in de boekhandel - A body in the bookshop
  3. Een uitgelezen moord - Murder on the Moorland

gedetailleerd overzicht

Kitt HartleyDe moord in inkt

Kitt Hartley is aan het werk in de universiteitsbibliotheek van York. Het lijkt een dag als alle andere, maar dan verschijnt rechercheur Halloran aan haar bureau om te vertellen dat haar beste vriendin, Evie Bowes, verdacht wordt van moord. Evie's ex-vriend Owen is dood aangetroffen - met een vulpen door zijn hart gestoken - en al het bewijs wijst naar haar.

Kitt is geschokt en acht het uitgesloten dat Evie hiertoe in staat zou zijn. Ze besluit dat er maar één ding op zit: ze gaat zelf onderzoek doen naar de moord op Owen. Ze heeft honderden thrillers gelezen - hoe moeilijk kan het zijn?

Met hulp van haar assistent Grace gaat ze aan de slag. Ze ontdekt al snel dat er in de schilderachtige straten van York duistere geheimen liggen. Bovendien houdt de moordenaar haar in de gaten...

Schrijver: Helen Cox
Oorspronkelijke titel: Murder by the minster
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789026159626
Uitgever: De Fontein
Een mysterie in de boekhandel

Het is bijna kerst, maar Kitt Hartley heeft iets anders aan haar hoofd. Rechercheur Charlotte Banks is namelijk door de politie geschorst op verdenking van mishandeling van een verdachte bij de inbraak in een plaatselijke boekhandel, en bibliothecaris Kitt Harley en haar vriendin Evie Bowes weigeren te geloven dat ze schuldig is. Maar waarom wordt ze erin geluisd?

Kitt gaat op onderzoek uit, want niet alleen wil ze Charlotte’s carrière redden, er zijn ook ontbrekende boeken op te sporen! Dan maakt de ontdekking van een lijk de zaak nog urgenter. Lukt het Kitt om de moordenaar op tijd te pakken te krijgen en er zo toch nog een goede kerst van te maken..?

Schrijver: Helen Cox
Oorspronkelijke titel: A body in the bookshop
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789026159640
Uitgever: De Fontein
Een uitgelezen moord

Kitt Hartley hoort dat er een moord is gepleegd in Irendale, een dorp hoog in de wilde heidevelden van Yorkshire. Het is de plek waar ooit de vrouw van rechercheur Halloran werd vermoord. De werkwijze van de twee misdaden is identiek, tot en met de runensymbolen die in de handen van de slachtoffers zijn gekerfd.

Kitt en Halloran stuiten op een bijna literair mysterie. Een poëzieregel die op het slachtoffer wordt gevonden, leidt naar nóg cryptische aanwijzing. Wat is het verband met de moord op Hallorans vrouw al die jaren geleden?

Schrijver: Helen Cox
Oorspronkelijke titel: Murder on the Moorland
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789026159664
Uitgever: De Fontein