Boekenplank:
Kies

Boeken van Susan Crandall

Meer over Susan Crandall

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Susan Crandall


Overzicht

  • Het sprookje van de eeuwige zomer - The myth of perpetual summer
  • Zolang ik jou heb - Whistling past the graveyard

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet sprookje van de eeuwige zomer

Tally James ziet haar jongere broer op tv in het nieuws - in een item over een moord. Ze besluit terug te keren naar Mississippi om de confrontatie met haar verleden aan te gaan.

Daar ontdekt Tally dat er op sommige wrange vragen al even wrange antwoorden bestaan, maar dat er ook een mogelijkheid is om relaties te herstellen en weer voor het goede te kiezen.

Schrijver: Susan Crandall
Oorspronkelijke titel: The myth of perpetual summer
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789023959137
Ebook: 9789023959144
Uitgever: Mozaïek
Zolang ik jou heb

In de zomer van 1963 loopt de negenjarige Starla weg van huis: ze houdt het niet meer uit bij haar strenge oma in Mississippi. Toen Starla drie was, liet haar moeder haar daar achter om aan haar zangcarrière te werken. Starla is vastbesloten haar moeder te vinden.

Haar zoektocht strandt op een stil landweggetje, als haar drinkwater op is en de zon op haar hoofd brandt. Dan komt er hulp uit onverwachte hoek. Ze krijgt een lift aangeboden van Eula, een donkere vrouw die in haar eentje op weg blijkt te zijn met een blanke baby. Tijdens de reis met deze vrouw begint Starla te beseffen wat het inhoudt als je huid een zekere kleur heeft - en dringt tot haar door wat het werkelijk betekent om familie te hebben.

Schrijver: Susan Crandall
Oorspronkelijke titel: Whistling past the graveyard
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789023955696
Ebook: 9789023955702
Uitgever: Mozaïek