Boekenplank:
Kies

Boeken van M.W. Craven

Meer over M.W. Craven

Genre: Thriller / Spanning / Mysterie

Geboren: 1968

Verenigd Koninkrijk

Pseudoniem (van): Mike Craven

Website: https://www.mwcraven.com/


Washington Poe

  1. Brandoffer - The puppet show
  2. Zwarte zomer - Black summer
  3. De curator - The curator

gedetailleerd overzicht

Washington PoeBrandoffer

In het Engelse Lake District blijkt een seriemoordenaar mensen levend te verbranden in de prehistorische steencirkels. Hij laat geen sporen na en de politie heeft geen enkele aanwijzing. Dan ontdekt men dat er in de verkoolde overblijfselen van het derde slachtoffer een naam staat gekerfd: Washington Poe.

Tegen wil en dank wordt Poe, een afgedankte detective, gekoppeld aan een briljante maar sociaal onhandige partner: Tilly Bradshaw. Samen ontdekken ze een spoor dat alleen voor Poe’s ogen bestemd is.

Naarmate het aantal slachtoffers toeneemt, leert Poe dat er ergere dingen zijn dan levend verbrand worden...

Schrijver: M.W. Craven
Oorspronkelijke titel: The puppet show
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789024594917
Ebook: 9789024594924
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Zwarte zomer

Jared Keaton: sterrenchef, charmant, charismatisch, psychopaat... En veroordeeld voor de brute moord op zijn dochter Elizabeth. Haar lichaam is nooit gevonden, en Keatons veroordeling is grotendeels gebaseerd op de getuigenis van rechercheur Washington Poe.

Als zes jaar later een jonge vrouw een afgelegen politiebureau binnenstrompelt met het onweerlegbare bewijs dat zij Elizabeth Keaton is, komt Poe, die Jared Keaton achter tralies heeft gezet, in grote problemen. Zozeer zelfs, dat dit hem weleens zijn baan kan kosten.

Schrijver: M.W. Craven
Oorspronkelijke titel: Black summer
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789024590421
Ebook: 9789024585526
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
De curator

Er liggen lichaamsdelen verspreid over Cumbria. Washington Poe en Tilly Bradshaw staan voor een raadsel. Waarom waren sommige slachtoffers verdoofd, terwijl andere een extreem pijnlijke dood stierven? Waarom ontkent hun enige verdachte alles waar ze ijzersterk bewijs voor hebben, maar geeft dingen toe waar ze nog niets vanaf wisten? En waarom hadden alle slachtoffers drie jaar geleden dezelfde twee weken vrij genomen van werk?

Het begint erop te lijken dat Poe en Bradshaw helemaal niet te maken hebben met een seriemoordenaar, maar met iets veel ergers...

Schrijver: M.W. Craven
Oorspronkelijke titel: The curator
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789024598908
Ebook: 9789024598915
Uitgever: Luitingh-Sijthoff