Boekenplank:
Kies

Boeken van Kirsty Crawford


Overzicht

  • Verraderlijke vriendschap - Other women
  • Vreemd bloed - The secret life of husbands

gedetailleerd overzicht

OverzichtVerraderlijke vriendschap
Bella en Sam worden vriendinnen als ze beiden op het landgoed van Jane komen wonen, die haar grote landhuis door gedeeltelijke verkoop in de familie weet te houden. Ook met de oudere Jane kan Bella prima opschieten.
Ze zijn verschillende typen: Sam is met haar oudere rijke man Ben in een deel van het landhuis getrokken, en leert hem nu pas echt kennen. Jonge moeder Bella hoefde niet zo nodig te verhuizen naar een cottage op het platteland, en ze heeft het dan ook niet naar haar zin.
De stellen gaan steeds meer met elkaar om en zelfs samen op vakantie, en hun levens raken verweven op een manier die ze niet konden voorzien. Hun vriendschap wordt bitter en heeft dramatische gevolgen, niet alleen voor hen, maar ook voor hun kinderen.
Schrijver: Kirsty Crawford
Oorspronkelijke titel: Other women
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 90-325-1020-7
Uitgever: De Kern
Vreemd bloed
Ruth is tot over haar oren verliefd op Ned en hij op haar. Ze houden van elkaar en prikken al snel een trouwdatum. Het probleem met echte liefde is echter dat het niet alleen om twee mensen gaat. Er komt een schoonfamilie bij kijken en een vriendenkring, die je allemaal moet leren kennen en liefst ook nog aardig moet gaan vinden.
Ruth begríjpt haar aanstaande schoonmoeder niet eens, laat staan dat ze haar aardig vindt. Is het gewoon een moeilijk mens of is er iets gevaarlijkers met haar aan de hand, en heeft Ruth echt voor haar te vrezen?
Met Neds vrienden kan ze het aanvankelijk goed vinden, maar gaandeweg komen de hechte onderlinge relaties van vroeger en nu aan het licht. Het wordt Ruth duidelijk dat zonder de goedkeuring van zijn vriendenkring, haar relatie met Ned van korte duur zal zijn.
Terwijl ze zich met de mooie toekomst zou moeten bezighouden, raakt Ruth steeds meer verstrikt in het verleden. Wat is er allemaal voorgevallen in Neds vriendenclub? Haalt ze zich van alles in het hoofd? Is Ned wel veranderd vergeleken met vroeger? Of zijn hij en zijn vrienden nog steeds bezig met de machtsspelletjes van toen?
Schrijver: Kirsty Crawford
Oorspronkelijke titel: The secret life of husbands
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-325-0380-2
Uitgever: De Kern