Boekenplank:
Kies
  • Home
  • D
  • Walter Damen & Hilde Vandermeeren

Boeken van Walter Damen & Hilde Vandermeeren

Damen & Vandermeeren bestaat uit het schrijversduo Walter Damen en Hilde Vandermeeren.

Meer over Walter Damen & Hilde Vandermeeren

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: België

Website: Walter Damen & Hilde Vandermeeren


Kirsten Hartogs

  1. Rusteloos
  2. Bodemloos
  3. Meedogenloos

gedetailleerd overzicht

Kirsten HartogsRusteloos

Een vermiste vrouw. Een advocate. En een web van leugens.

Kirsten is een jonge strafpleiter die voor een gerenommeerd advocatenkantoor in Lissabon werkt. Wanneer de dochter van een Portugese partijvoorzitter vermist wordt, krijgt Kirsten haar eerste grote strafzaak.

Ze verdedigt een Vlaamse projectontwikkelaar die verdacht wordt van betrokkenheid bij deze verdwijning. Volgens de publieke opinie is hij schuldig en de druk van de media is enorm. Haar cliënt houdt zijn onschuld vol, maar is hij te vertrouwen?

Een onderzoeksjournalist ontdekt feiten die een nieuw licht werpen op de zaak. Sommigen hebben er alles voor over om de waarheid te verbergen. Zelfs moord. Er staat veel op het spel. Wie wint en wie verliest?

Schrijver: Walter Damen & Hilde Vandermeeren
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789461317681
Ebook: 9789461319296
Uitgever: Van Halewyck
Bodemloos

Een seriemoordenaar. Een advocate. Wie is de volgende?

Lissabon wordt opgeschrikt door een aantal gruwelijke moorden. De angstpsychose onder de bevolking neemt toe en de opluchting is groot wanneer er een verdachte wordt aangehouden.

Tegen elk advies in besluit de jonge advocate Kirsten Hartogs om zijn verdediging te voeren. Die beslissing heeft verstrekkende gevolgen. Bovendien daagt er een nieuw gevaar op: een schaduw uit haar verleden.

Intussen is een tienermeisje al maandenlang vermist. De verdachte ontkent dat zij een van zijn slachtoffers is. Maar wat als hij hoog spel speelt, met een mensenleven als inzet?

Schrijver: Walter Damen & Hilde Vandermeeren
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789461319395
Ebook: 9789463831208
Uitgever: Van Halewyck
Meedogenloos

Na de traumatische gebeurtenissen in Lissabon keert advocate Kirsten Hartogs terug naar België. Ze raakt betrokken bij de zogenaamde 'slaapwandelmoord', waarbij de dertiger Nick Steverlinck wordt beschuldigd van moord op zijn vriendin. Hij werd 's ochtends wakker naast haar bebloede lijk, maar beweert zich daar niets van te herinneren en vermoedt dat er iets is gebeurd tijdens het slaapwandelen.

Al snel merkt Kirsten dat er meer aan de hand is. Ze krijgt af te rekenen met een geduchte tegenstander. Kan ze tijdig inschatten vanuit welke hoek het gevaar komt? Of wordt dit haar allerlaatste strafzaak?

Schrijver: Walter Damen & Hilde Vandermeeren
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789463831062
Ebook: 9789463832632
Uitgever: Van Halewyck