Boekenplank:
Kies
  • Home
  • D
  • Ted Dekker & Tosca Lee

Boeken van Ted Dekker & Tosca Lee

Meer over Ted Dekker & Tosca Lee

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Ted Dekker & Tosca Lee

Website: Ted Dekker & Tosca Lee


The Books of Mortals

  1. Verboden - Forbidden
  2. Sterfelijk - Mortal
  3. Soeverein - Sovereign

gedetailleerd overzicht

The Books of MortalsVerboden
Een angstaanjagende wedren met als doel het voortbestaan van de mens...

Eeuwen geleden wist de wereld ternauwernood te ontsnappen aan de Apocalyps. Nu, bijna 500 jaar later, zijn er geen bedreigingen meer voor de mensheid. Er is geen haat. Geen oorlog. Geen passie.

Alleen vrede. En angst.

Totdat één man de waarheid ontdekt die verborgen zit in een geheim dagboek: het menselijke hart is ontdaan van iedere emotie en de mensen zijn als het ware levende doden geworden. Als Rom zichzelf blootstelt aan het flesje bloed dat verstopt zit in het dagboek, wordt hij vervuld van een oncontroleerbare hartstocht. Alleen hij is nu echt levend, en alleen hij heeft de kennis waarmee hij de mensheid weer tot leven kan wekken. Maar de weg daar naartoe is levensgevaarlijk en de prijs onbetaalbaar. En het is in feite... verboden.
Schrijver: Ted Dekker & Tosca Lee
Oorspronkelijke titel: Forbidden
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789043500265
Ebook: 9789043508544
Uitgever: Kok
Sterfelijk
De jacht op de levenden wordt vervolgd...

Negen emotieloze jaren zijn voorbijgegaan sinds de onwaarschijnlijke held Rom voor het eerst het verboden bloed dronk dat hem tot leven wekte. Tegen alle verwachtingen in is hij in leven gebleven en heeft hij in het geheim een groep van honderden volgelingen verzameld die net als hij tot leven zijn gewekt door het bloed - de enige stervelingen in een wereld vol vrede, een wereld vol doden.

Maar het geheim van de groep in niet veilig meer. De Orde heeft een leger op de been gebracht om de Stervelingen op te jagen en eens en voor altijd uit te roeien. Ondertussen zorgt verraad voor onderlinge verdeeldheid. Rom probeert uit alle macht de groep bij elkaar te houden, maar de laatste vlam van hoop voor de mensheid lijkt langzaam uit te doven.
Schrijver: Ted Dekker & Tosca Lee
Oorspronkelijke titel: Mortal
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789043520386
Ebook: 9789043520393
Uitgever: Kok
Soeverein
De Orde zet alles op alles om de laatste Stervelingen uit te roeien...

Negen jaar nadat Rom Sebastian het onvoorstelbare geheim werd toevertrouwd, heerst er totale chaos onder zijn volgelingen. De verschrikkelijke oorlog met de Orde heeft een onherstelbare verdeeldheid gecreëerd. Iedereen levert nu zijn eigen strijd om te overleven. Slechts 37 Stervelingen blijven trouw aan Rom, maar de Orde is vastbesloten om ook dit laatste groepje uit te roeien.

Wanhopig bieden de Stervelingen weerstand aan de tegenstander die steeds gewelddadiger wordt en een nieuwe bron van kwaad heeft aangeboord. Als de totale vernietiging onontkoombaar lijkt, moeten ze vertrouwen op hun geloof en de soevereiniteit die hun is toegezegd.
Schrijver: Ted Dekker & Tosca Lee
Oorspronkelijke titel: Sovereign
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789043522816
Ebook: 9789043522823
Uitgever: Kok