Boekenplank:
Kies
  • Home
  • D
  • C.M.M. Dellamonte

Boeken van C.M.M. Dellamonte

Meer over C.M.M. Dellamonte

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Carlos Struyvelt

Geboren: 1963

Geboorteland: België

Website: C.M.M. Dellamonte


Overzicht

  • Samen naar Santorini
  • Terug naar Ios
  • Weg naar Milos

gedetailleerd overzicht

OverzichtSamen naar Santorini

Phaedra, Lina, Lizzie en Kim zijn al sinds jongs af aan hartsvriendinnen. Al jaren koesteren de vier meisjes een droom: samen een geweldige en onvergetelijke reis maken. Nu ze bijna afgestudeerd zijn, wordt het tijd om die plannen te concretiseren voor ze aan ‘hun volwassen leven’ beginnen.

Phaedra komt met het ideale plan aanzetten, een trip naar het Griekse eiland Santorini waar haar grootouders wonen. Dolenthousiast trekken de vriendinnen eropuit. Hun avontuur wordt bijzonder, meer dan ze ooit hadden verwacht.

Schrijver: C.M.M. Dellamonte
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493111622
Uitgever: Beefcake Publishing
Terug naar Ios

Georgios en Anna bouwen, na heel veel problemen, eigenhandig een kleinschalig hotelletje op het eiland Ios. Hun liefdeskind Chris voelt zich vaak eenzaam, tot het moment dat er een extra kracht nodig is. Maria komt samen met haar dochtertje Nicoletta op het juiste moment aan op het eiland en wordt onmiddellijk aangenomen door Georgios.

Vanaf dat moment zijn Chris en Nicoletta onafscheidelijk. Samen groeien ze op en ontdekken de onnoemelijke schoonheid van het eiland, de warme, typische sfeer en de hechte gemeenschap van de bewoners. Ze ontdekken hoe ze steeds dichter bij elkaar komen en uiteindelijk verliefd worden. Nicoletta droomt van een lang en gelukkig leven met Chris, tot het noodlot er anders over beslist...

Tien jaar later bezoekt Nic met haar dochtertje Elena en haar vriend Paul het eiland Amorgos. Deze reis is een laatste poging om hun relatie te redden, maar voor Nic is het al te laat... haar hart is nooit echt vrij geweest. Ze ontmoet de charmante Makis en schrikt zich een aap als ze ziet met wie hij de plaatselijke culinaire geneugten aan het proeven is.

Kan ze het verleden laten rusten of is de lokroep van haar Griekse adonis te groot?

Schrijver: C.M.M. Dellamonte
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789493111882
Uitgever: Beefcake Publishing
Weg naar Milos

Na een gebroken huwelijk, en enkele mislukte dates later, neemt de levenslustige Catharina een impulsief besluit: ze vertrekt naar Milos. Op het idyllische Griekse eiland wil ze opnieuw leren genieten van het leven.

Ze ontdekt er al snel het heerlijke eten, de sublieme schoonheid van de natuur en ontmoet er zelfs een paar ‘Griekse halfgoden’. Ook leert Catharina op het eiland de Yiayia kennen, een oude, wijze vrouw die haar komst blijkbaar voorspeld had. Maar welke rol heeft ze dan precies te vervullen op Milos?

Haar leven neemt een wending waarover ze nooit had durven dromen.

Schrijver: C.M.M. Dellamonte
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789493111219
Uitgever: Beefcake Publishing