Boekenplank:
Kies
  • Home
  • D
  • Penelope Douglas

Boeken van Penelope Douglas

Meer over Penelope Douglas

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Penelope Douglas


Overzicht

  • Bully - Bully
  • Punk 57 - Punk 57

Duivelsnacht / Devil's Night

  1. Corrupt - Corrupt
Duivelsnacht / Devil's Night

gedetailleerd overzicht

OverzichtBully

Soms twijfel je over wie goed voor je is. Maar je twijfelt nooit over wie je echt wil...

Mijn naam is Tate. Hij noemt me zo niet. Hij zou me nooit een aardige bijnaam geven. Hij praat nauwelijks tegen me. Maar hij laat me ook niet met rust.

We waren ooit beste vrienden. Maar dat veranderde plotsklaps en nu is het zijn missie om mijn leven te ruïneren. Ik werd vernederd, buitengesloten en de hele middelbare school roddelde over me. Zijn rotstreken en de geruchten die hij over me verspreidde, werden steeds erger en ik deed er alles aan om hem te ontwijken. Uiteindelijk vluchtte ik een jaar naar het buitenland.

Maar nu ben ik terug en wil ik me niet meer voor hem verbergen. Hij mag niet nog een jaar verpesten. Hij is misschien niet veranderd, maar ik wel. Het is tijd om terug te vechten.

Schrijver: Penelope Douglas
Oorspronkelijke titel: Bully
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789492507396
Ebook: 1230004572244
Uitgever: Tinteling Romance
Punk 57

We pasten perfect bij elkaar. Tot we elkaar ontmoetten...

Misha: In groep zeven kregen we een penvriend toegewezen. De lerares van de andere school dacht dat ik meisje was, omdat ik 'Misha' heet, en wees me toe aan een van haar leerlingen, Ryen. Mijn docent dacht dat Ryen een jongen was en vond het een goede match. Het duurde niet lang voordat we erachter kwamen dat er een foutje was gemaakt. En al heel snel waren we het oneens over van alles. Wat de lekkerste pizza was. Android vs. iPhone. Of Eminem echt de beste rapper aller tijden was... Zo begon het en de daaropvolgende zeven jaar, hadden we elkaar.

We hadden drie regels: Geen social media. Geen telefoonnummers. Geen foto's. We hadden het goed, zo. Waarom zouden we dat dan verpesten? Tot ik online op een foto van een meisje stuitte. Ze heette Ryen, zat in de laatste klas van de middelbare school, hield van Gallo's pizza en was verslaafd aan haar iPhone. Toeval bestaat niet... Ik moest haar ontmoeten. Ik verwachtte alleen niet dat ik zou haten, wat ik aantrof.

Ryen: Hij heeft me al in geen drie maanden geschreven. Er is iets mis. Is hij overleden? Opgepakt? Misha kennende zijn beide een reële mogelijkheid. Zonder hem word ik langzaam gek. Ik moet weten dat er iemand is die naar me luistert. Het is mijn eigen schuld. Ik had toch zijn telefoonnummer moeten achterhalen, of een foto van hem. Hij kan wel voorgoed zijn verdwenen. Of hij blijkt, zonder dat ik het doorheb, ineens recht voor mijn neus te staan...

Schrijver: Penelope Douglas
Oorspronkelijke titel: Punk 57
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789492507310
Uitgever: Tinteling Romance

Duivelsnacht / Devil's NightCorrupt

Michael Crist is knap, sterk en angstaanjagend. Hij was de ster van het basketbalteam van zijn universiteit en speelt nu als prof. Naar Rika heeft hij nooit omgekeken, maar zij weet wat hij heeft gedaan - ook al kon het het daglicht niet verdragen. Michael is slecht nieuws.

En het slechtste nieuws is: hij merkt haar eindelijk op. Als namelijk Rika's vriend het leger in gaat, is ze helemaal alleen. En Michael denkt dat zij de oorzaak is van het feit dat zijn vrienden naar de gevangenis zijn gestuurd. Dus nu... is het tijd voor wraak.

Schrijver: Penelope Douglas
Oorspronkelijke titel: Corrupt
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789464820645
Ebook: 9789464820652
Uitgever: April Books