Boekenplank:
Kies
  • Home
  • D
  • Penelope Douglas

Boeken van Penelope Douglas

Meer over Penelope Douglas

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Penelope Douglas


Overzicht

  • Bully - Bully
  • Punk 57 - Punk 57

Duivelsnacht / Devil's Night

  1. Corrupt - Corrupt
  2. Schuilplaats - Hideaway
  3. Doodschakelaar - Kill Switch
  4. Nachtsmisbruik - Nightfall

gedetailleerd overzicht

OverzichtBully

Soms twijfel je over wie goed voor je is. Maar je twijfelt nooit over wie je echt wil...

Mijn naam is Tate. Hij noemt me zo niet. Hij zou me nooit een aardige bijnaam geven. Hij praat nauwelijks tegen me. Maar hij laat me ook niet met rust.

We waren ooit beste vrienden. Maar dat veranderde plotsklaps en nu is het zijn missie om mijn leven te ruïneren. Ik werd vernederd, buitengesloten en de hele middelbare school roddelde over me. Zijn rotstreken en de geruchten die hij over me verspreidde, werden steeds erger en ik deed er alles aan om hem te ontwijken. Uiteindelijk vluchtte ik een jaar naar het buitenland.

Maar nu ben ik terug en wil ik me niet meer voor hem verbergen. Hij mag niet nog een jaar verpesten. Hij is misschien niet veranderd, maar ik wel. Het is tijd om terug te vechten.

Schrijver: Penelope Douglas
Oorspronkelijke titel: Bully
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789492507396
Ebook: 1230004572244
Uitgever: Tinteling Romance
Punk 57

We pasten perfect bij elkaar. Tot we elkaar ontmoetten...

Misha: In groep zeven kregen we een penvriend toegewezen. De lerares van de andere school dacht dat ik meisje was, omdat ik 'Misha' heet, en wees me toe aan een van haar leerlingen, Ryen. Mijn docent dacht dat Ryen een jongen was en vond het een goede match. Het duurde niet lang voordat we erachter kwamen dat er een foutje was gemaakt. En al heel snel waren we het oneens over van alles. Wat de lekkerste pizza was. Android vs. iPhone. Of Eminem echt de beste rapper aller tijden was... Zo begon het en de daaropvolgende zeven jaar, hadden we elkaar.

We hadden drie regels: Geen social media. Geen telefoonnummers. Geen foto's. We hadden het goed, zo. Waarom zouden we dat dan verpesten? Tot ik online op een foto van een meisje stuitte. Ze heette Ryen, zat in de laatste klas van de middelbare school, hield van Gallo's pizza en was verslaafd aan haar iPhone. Toeval bestaat niet... Ik moest haar ontmoeten. Ik verwachtte alleen niet dat ik zou haten, wat ik aantrof.

Ryen: Hij heeft me al in geen drie maanden geschreven. Er is iets mis. Is hij overleden? Opgepakt? Misha kennende zijn beide een reële mogelijkheid. Zonder hem word ik langzaam gek. Ik moet weten dat er iemand is die naar me luistert. Het is mijn eigen schuld. Ik had toch zijn telefoonnummer moeten achterhalen, of een foto van hem. Hij kan wel voorgoed zijn verdwenen. Of hij blijkt, zonder dat ik het doorheb, ineens recht voor mijn neus te staan...

Schrijver: Penelope Douglas
Oorspronkelijke titel: Punk 57
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789492507310
Uitgever: Tinteling Romance

Duivelsnacht / Devil's NightCorrupt

Michael Crist is knap, sterk en angstaanjagend. Hij was de ster van het basketbalteam van zijn universiteit en speelt nu als prof. Naar Rika heeft hij nooit omgekeken, maar zij weet wat hij heeft gedaan - ook al kon het het daglicht niet verdragen. Michael is slecht nieuws.

En het slechtste nieuws is: hij merkt haar eindelijk op. Als namelijk Rika's vriend het leger in gaat, is ze helemaal alleen. En Michael denkt dat zij de oorzaak is van het feit dat zijn vrienden naar de gevangenis zijn gestuurd. Dus nu... is het tijd voor wraak.

Schrijver: Penelope Douglas
Oorspronkelijke titel: Corrupt
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789464820645
Ebook: 9789464820652
Uitgever: April Books
Schuilplaats

In de diepste krochten van de stad zit hotel The Pope verscholen. Het is er donker en verlaten, en het is omgeven door mysterie. Naar het schijnt zit er op de twaalfde verdieping een gast in zijn schuilplaats, die nooit is ingecheckt en ook nooit zal uitchecken.

Kai is nog steeds aan het bijkomen van zijn tijd in de gevangenis. Als hij tomboy Banks ontmoet, brengt dat herinneringen boven die hij liever niet toelaat. Maar omdat Kai denkt dat zij antwoorden voor hem heeft waardoor hij eindelijk verder kan met zijn leven, laat hij haar niet los. Waar hij geen rekening mee houdt, is dat ze veel meer heeft dan antwoorden. Ze heeft de sleutel van zijn hart.

Schrijver: Penelope Douglas
Oorspronkelijke titel: Hideaway
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789464821024
Ebook: 9789464821031
Uitgever: April Books
Doodschakelaar

Winter heeft van allerlei dingen spijt in haar leven, en van één ding wel het allermeest: dat ze Damon naar de gevangenis heeft laten gaan. Niet dat hij onschuldig was - nee, verre van. Ze heeft aan den lijve het duister ondervonden dat er in hem schuilt, ze weet waar hij toe in staat is. Het liefst zou ze nog willen dat hij dood was. Dat is hij echter verre van.

Damon is springlevend, op vrije voeten en uit op wraak. Het is tijd om de wereld te laten zien dat hij nooit zal veranderen. Het enige wat hij wil, is de ergste nachtmerrie zijn van de mensen in zijn omgeving, te beginnen met Winter Ashby. Jammer genoeg voor hem is zij verre van een mak schaap. Het zou zelfs weleens kunnen dat zij hem eronder krijgt...

Schrijver: Penelope Douglas
Oorspronkelijke titel: Kill Switch
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789464821048
Ebook: 9789464821086
Uitgever: April Books
Nachtsmisbruik

Will Grayson is altijd een beest geweest. Roekeloos, wild en zonder ontzag voor regels of macht. Het enige wat hij doet, is precies wat hij wil. En wat hij wil, is Emory. Hij is al verliefd op haar sinds high school, maar wat hij ook deed, ze wees hem altijd af. Totdat ze hem op een dag eindelijk een kans geeft. Helaas gaat het helemaal mis en belandt hij samen met zijn vrienden in de gevangenis.

Als ze elkaar negen jaar later weer ontmoeten, is zij degene die geen kant op kan. De vraag is alleen wie hier nu echt de touwtjes in handen heeft, want het lijkt erop dat Emory niet te temmen valt. Zelfs niet door de man die zichzelf een beest noemt, maar die ondertussen kriebels in haar buik en knikkende knieën veroorzaakt.

Schrijver: Penelope Douglas
Oorspronkelijke titel: Nightfall
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789464821055
Ebook: 9789464821062
Uitgever: April Books