Boekenplank:
Kies

Boeken van Lorri Dudley

Lorri Dudley studeerde psychologie, won diverse schrijfwedstrijden en is tegenwoordig fulltime schrijver.

Meer over Lorri Dudley

Genres: Christelijk, Historisch, Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Lorri Dudley


De Caribische eilanden / The Leeward Islands

  1. Het geheim van de hertog - The Duke's refuge
  2. De droom van de koopmansvrouw - The merchant's yield
  3. De ring van de suikerbaron - The sugar baron's ring

gedetailleerd overzicht

De Caribische eilanden / The Leeward IslandsHet geheim van de hertog

Georgia Lennox heeft haar jongensachtige gedrag verruild voor roze jurken en een charmante glimlach om de aandacht te trekken van een graaf. Maar dan wordt ze naar de Cariben gestuurd om haar ziekelijke vader bij te staan.

Een rouwende hertog ontvlucht de avances van vele dames, en vindt naast een nieuwe roeping ook eindelijk rust op het Caribische eiland Nevis. Totdat een wolk van roze zijde zijn aandacht trekt...

Schrijver: Lorri Dudley
Oorspronkelijke titel: The Duke's refuge
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789029733229
Ebook: 9789029733236
Uitgever: Kok
De droom van de koopmansvrouw

Charlotte Amelia Etheridge bevindt zich in een lastig parket. Na een ondoordachte rebelse actie tegen haar moeder is ze nu gedwongen te trouwen met een vreemdeling en met hem te verhuizen naar een afgelegen eiland in de Cariben. Charlotte heeft een kwetsbare gezondheid en het tropische klimaat betekent voor haar een groot risico.

Nathaniel Winthrop heeft het al moeilijk genoeg met zijn startende bedrijf. Hij kan een ziekelijke vrouw, voor wie leven op het eiland wel eens de dood kan betekenen, er zeker niet bij hebben. Hij heeft al te veel geliefden aan ziekte verloren. Charlotte neem zich voor om de tijd die haar nog rest goed te besteden en maakt het Nathaniel, die zich had voorgenomen niet voor haar te vallen, toch wel heel moeilijk.

Schrijver: Lorri Dudley
Oorspronkelijke titel: The merchant's yield
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789029733885
Ebook: 9789029733892
Uitgever: Kok
De ring van de suikerbaron

Als weesmeisje is Hannah Rose Barrington van jongs af aan gedwongen om op eigen benen te staan. Haar voogd is een dronkaard zonder ruggengraat die leeft op haar vaders erfenis. Als ze op een dag schipbreukelingen uit het water helpt, voelt ze zich aangetrokken tot een van de gestrande mannen.

Studeren is nooit Bradlee Granville’s sterkste kant geweest. Hij hoopt af te kunnen studeren door indruk te maken op zijn professoren door zijn gedocumenteerde reizen. Maar als zijn schip op een dag strandt aan de kust van de Caribische eilanden, is zowel zijn rit naar Engeland als zijn journaal ver te zoeken.

Hoe beter Hannah en Bradlee elkaar leren kennen, hoe meer hun bewondering voor elkaar groeit. Maar als schuldeisers bij Hannah op de stoep staan, wordt hun prille liefde op de proef gesteld.

Schrijver: Lorri Dudley
Oorspronkelijke titel: The sugar baron's ring
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789029733915
Ebook: 9789029733922
Uitgever: Kok