Boekenplank:
Kies

Boeken van Glen Duncan

Meer over Glen Duncan

Genre: Fantasy / SF

Pseudoniem (van): Saul Black

Geboren: 1965

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


De laatste weerwolf / The last werewolf

  1. De laatste weerwolf - The last werewolf
  2. De vrouw van de weerwolf - Talulla rising
  3. Het bloed van de weerwolf - By blood we live

gedetailleerd overzicht

De laatste weerwolf / The last werewolfDe laatste weerwolf
'Het is bevestigd,' zei Harley. 'Ze hebben die uit Berlijn twee nachten geleden gedood. Jij bent de laatste.' Op het moment dat Jake Marlowe hoort dat hij de laatste weerwolf op aarde is, heeft hij de hoop op een rustig leventje allang opgegeven. Elk moment kan de WOCOP, de World Organisation for the Control of Occult Phenomena, de deur intrappen en hem vermoorden. Vreemd genoeg heeft Jake er wel vrede mee, want hij is het vluchten zat. De eeuwige honger naar mensenvlees en de pijnlijke gedaantewisseling die elke volle maan met zich meebrengt - het wordt hem allemaal te veel. Maar dan ontmoet hij, onverwachts en met grote gevolgen, iemand die het leven voor hem weer de moeite waard maakt.
Schrijver: Glen Duncan
Oorspronkelijke titel: The last werewolf
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789024562428
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
De vrouw van de weerwolf
Talulla Demetriou, je bent een Heel... Stout... Meisje geweest. Talulla Demetriou heeft nog maar net de liefde van haar leven verloren of ze moet halsoverkop vluchten voor de weerwolvenjagers die hem hebben vermoord. Hoogzwanger vertrekt ze naar de dik besneeuwde bergtoppen van Alaska om in een verlaten jachthuis in alle rust te bevallen van haar kind. Het gevaar komt dit keer echter uit onverwachte hoek en voordat Talulla er erg in heeft raakt ze haar pasgeboren baby kwijt aan een groep gestoorde vampiers. Helemaal alleen en op de vlucht voor de weerwolvenjagers moet ze uit alle macht zien te voorkomen dat haar kind wordt geofferd aan de vampiergod.
Schrijver: Glen Duncan
Oorspronkelijke titel: Talulla rising
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789024562435
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Het bloed van de weerwolf
'Twintigduizend jaar, dan denk je toch dat je alles wel zo'n beetje hebt meegemaakt.' Remshi is de oudste vampier op aarde en hij is nog maar naar één ding op zoek: een weerwolvenvrouwtje met de naam Talulla. Remshi is ervan overtuigd dat Talulla de reïncarnatie is van zijn lang geleden verloren, enige liefde. Hij is echter niet de enige die haar probeert te vinden. Opgejaagd door de Soldaten van Christus, een religieuze orde die vastbesloten is alle weerwolven, vampiers en soortgelijk gespuis uit te roeien, zijn Remshi en Talulla genoodzaakt samen te werken. Alleen zo kunnen ze hun families beschermen en kan een eeuwenoude profetie die hun beider leven moet redden in vervulling gaan.
Schrijver: Glen Duncan
Oorspronkelijke titel: By blood we live
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789024564699
Uitgever: Luitingh-Sijthoff