Boekenplank:
Kies

Boeken van Rachel Dylan

Rachel Dylan is tien jaar lang advocate geweest. Ze woont in Michigan (VS) met haar echtgenoot, honden en katten. Ze schrijft christelijke fictie en juridische thrillers.

Meer over Rachel Dylan

Genre: Thriller / Spanning

Website: http://www.racheldylan.com

Atlanta Justice

  1. Fataal bewijs - Deadly proof
  2. Stergetuige - Lone witness

Gedetaileerd overzicht

Atlanta Justice

Fataal bewijs

Advocate Kate Sullivan werkt aan een zaak tegen MPC, een farmaceutisch bedrijf dat een medicijn op de markt heeft gebracht met zeer kwalijke bijwerkingen. Kort nadat Kate een gesprek heeft gevoerd met een nerveuze klokkenluider, wordt deze klokkenluider dood gevonden en neemt de zaak een gevaarlijke wending.

Detective Landon James gaat de aanklacht van de klokkenluider onderzoeken en ontdekt dat het bedrijf een riskant spel speelt. Terwijl hij in het reine moet komen met fouten uit zijn eigen verleden, probeert hij Kate te beschermen, voordat de zaak haar fataal wordt.

Schrijver: Rachel Dylan
Oorspronkelijke titel: Deadly proof
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789029728089
Ebook: 9789029728096
Uitgever: Kok
Stergetuige

Iedereen spreekt lovend over openbaar aanklager Sophie, totdat ze de enige getuige wordt van een dubbele moord...

De wereld van Sophie Dawson staat op z'n kop nadat zij als enige getuige is geweest van een dubbele moord door een bende. Sophie krijgt een bodyguard toegewezen, Cooper Knight, maar door alle bedreigingen weten Sophie en Cooper al snel niet meer wie ze wel en niet kunnen vertrouwen.

Sophie is vastberaden om te vechten voor gerechtigheid. Kan Cooper zich, ondanks de aantrekkingskracht tussen hen, focussen op het beschermen van Sophie, zodat zij haar zoektocht naar de waarheid kan voortzetten?

Schrijver: Rachel Dylan
Oorspronkelijke titel: Lone witness
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789043531900
Ebook: 9789043531917
Uitgever: Kok