Boekenplank:
Kies
  • Home
  • E
  • Sarah Easter Collins

Boeken van Sarah Easter Collins

Sarah Easter Collins heeft creative writing gestudeerd aan de universiteit van Oxford. Als ze niet schrijft, werkt ze als kunstenaar, en ze heeft kunstles gegeven in het Verenigd Koninkrijk, Botswana, Thailand en Malawi.

Meer over Sarah Easter Collins

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Sarah Easter Collins


Overzicht

Zo is het niet gegaan

Vijfentwintig jaar later is het tijd om de draad weer op te pakken...

De tafel is gedekt, de kaarsen flakkeren, de wijn is ingeschonken. Acht mensen zijn samengekomen voor een etentje. Partners, geliefden, vrienden en vreemdelingen.

Toen Willa nog een tiener was, verdween haar zusje Laika spoorloos. Het is inmiddels vijfentwintig jaar geleden en het enige wat Willa op de been heeft gehouden is het geloof dat haar zus nog in leven is. Ze ziet Laika overal: in de bus, op feestjes en in drukke straten. Halsstarrig blijft ze naar haar zoeken, verlangend naar het familiegevoel dat ze sinds het verdwijnen van Laika kwijt is.

Dan ontmoet ze tijdens een etentje een vrouw in wie ze écht haar verloren zus meent te herkennen. Wat begint als een informeel diner verandert in een gedenkwaardige avond waarop alles verandert wat Willa over haar leven dacht te weten.

Schrijver: Sarah Easter Collins
Oorspronkelijke titel: Things don't break on their own
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789026363597
Ebook: 9789026363603
Uitgever: Ambo | Anthos