Boekenplank:
Kies

Boeken van Ashley Elston

Meer over Ashley Elston

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Young Adult

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Ashley Elston


Overzicht

  • 10 blind dates - 10 blind dates
  • De regels van het verdwijnen - The rules for disappearing
  • Dit is ons verhaal - This is our story

gedetailleerd overzicht

Overzicht10 blind dates

Hoe je geschifte familie je helpt je gebroken hart te lijmen... Awkward!

Sophie wil maar één kerstcadeau: een beetje vrijheid van haar overbeschermende ouders. Wanneer die besluiten de kerstdagen ergens anders te vieren, verheugt Sophie zich op wat privétijd met haar vriendje Griffin. Totdat ook Griffin behoefte aan vrijheid blijkt te hebben...

Met een gebroken hart vlucht Sophie naar het huis van haar grootouders, om samen met de rest van haar familie de feestdagen door te komen. Haar oma bedenkt een (niet zo) briljant plan om Griffin te vergeten: de komende tien dagen zal ieder familielid een blind date voor Sophie organiseren. Zo regelt haar nichtje Sara een superknappe jongen én kaarten voor een exclusief feest. En haar gekke tante Patrice bezorgt Sophie de hoofdrol in een levende kerststal - met een jongen die nauwelijks tot haar schouders komt én een krijsende baby.

Wanneer Griffin haar toch smeekt om een tweede kans, is Sophie in de war. Zou het kunnen dat ze gevoelens heeft voor iemand anders?

Schrijver: Ashley Elston
Oorspronkelijke titel: 10 blind dates
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789000370573
Ebook: 9789000370580
Uitgever: Van Goor
De regels van het verdwijnen

1 meisje, 6 steden, 6 identiteiten...

Ze was zes verschillende mensen op zes verschillende plekken: Madeline in Ohio, Isabelle in Missouri, Olivia in Kentucky... Maar nu haar familie is verplaatst naar het landelijke Louisiana heeft ze besloten dat deze valse identiteit haar laatste is.

Het getuigenbeschermingsprogramma heeft bijna alles van haar afgepakt. Maar voor nu heeft het haar ook wat gegeven: een nieuwe naam, Megan Rose Jones, en een verschrikkelijke haarkleur. De afgelopen acht maanden heeft de zeventienjarige Meg haar vader gesmeekt antwoord te geven op maar één vraag: wat heeft hij in hemelsnaam gedaan of gezien waardoor ze zo diep in de problemen zitten?

Meg heeft het gehad met de mannen in zwarte pakken, en met haar vaders stilte. Als hij haar niet wil helpen, dan moet ze zelf maar op zoek naar antwoorden...

Schrijver: Ashley Elston
Oorspronkelijke titel: The rules for disappearing
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789048309795
Ebook: 9789048310340
Uitgever: Veltman
Dit is ons verhaal

Niemand weet wat er is gebeurd die ochtend in River Point. Vijf jongens gingen het bos in, vier kwamen er terug. Iedereen heeft een motief, maar niemand praat.

Kates afstudeerstage bij een advocatenkantoor is niet bepaald spannend, totdat haar baas op de grootste zaak gezet wordt die hun kleine dorpje ooit gekend heeft. Iedereen heeft het over de jongens van River Point. Er is bewijs dat de jongens schuldig zijn, maar de officier van justitie wil dat de zaak in de doofpot wordt gestopt. Hij heeft zijn functie namelijk te danken aan hun machtige families.

Kate heeft zo haar eigen redenen om de zaak op te willen lossen en laat het hier niet bij zitten. Maar kan ze de geheimen van de jongens ontrafelen zonder haar eigen geheimen te onthullen? Terwijl Kate gevaarlijk dicht bij de waarheid komt, wordt duidelijk dat niemand is wie hij lijkt. Als Kate niet snel ontdekt wie de echte dader is, komen er levens op het spel te staan... inclusief dat van haarzelf.

Schrijver: Ashley Elston
Oorspronkelijke titel: This is our story
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789000373444
Ebook: 9789000373451
Uitgever: Van Goor