Boekenplank:
Kies

Boeken van Ashley Elston

Ashley Elston studeerde liberal arts aan de Louisiana State University. Ze is de dochter van een advocaat en groeide op omringd door gesprekken over rechtszaken, gekke cliënten en de wet in het algemeen.

Meer over Ashley Elston

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Young Adult

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Ashley Elston


Overzicht

  • Wie het eerst liegt - First lie wins
  • De regels van het verdwijnen - The rules for disappearing
  • Dit is ons verhaal - This is our story

10

  1. 10 blind dates - 10 blind dates
  2. 10 truths en een dare - 10 truths and a dare

gedetailleerd overzicht

OverzichtWie het eerst liegt

Evie Porter lijkt het perfecte leven te leiden met haar knappe, liefhebbende vriend Ryan, naar wiens zuidelijke landhuis met pilaren ze binnenkort zal verhuizen. Er zit alleen één addertje onder het gras: Evie Porter bestaat niet eens! Alles wat ze de smoorverliefde Ryan tot nu toe over zichzelf heeft verteld, was een leugen.

In werkelijkheid is hij haar nieuwe opdracht. En oplichtster Evie weet dat ze het zich deze keer niet kan veroorloven nog een fout te maken als ze in leven wil blijven. Daarom houdt ze met bijna alles rekening - behalve met de vrouw die zich op een van Ryans feestjes voorstelt als Lucca Marino. Want Lucca Marino is Evies echte naam, die ze al jaren niet meer gebruikt. Een waarschuwing?

Een dag later is de valse Lucca dood, en voor Evie is er maar één vraag: wie is de volgende?

Schrijver: Ashley Elston
Oorspronkelijke titel: First lie wins
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789021463506
Uitgever: Volt
De regels van het verdwijnen

1 meisje, 6 steden, 6 identiteiten...

Ze was zes verschillende mensen op zes verschillende plekken: Madeline in Ohio, Isabelle in Missouri, Olivia in Kentucky... Maar nu haar familie is verplaatst naar het landelijke Louisiana heeft ze besloten dat deze valse identiteit haar laatste is.

Het getuigenbeschermingsprogramma heeft bijna alles van haar afgepakt. Maar voor nu heeft het haar ook wat gegeven: een nieuwe naam, Megan Rose Jones, en een verschrikkelijke haarkleur. De afgelopen acht maanden heeft de zeventienjarige Meg haar vader gesmeekt antwoord te geven op maar één vraag: wat heeft hij in hemelsnaam gedaan of gezien waardoor ze zo diep in de problemen zitten?

Meg heeft het gehad met de mannen in zwarte pakken, en met haar vaders stilte. Als hij haar niet wil helpen, dan moet ze zelf maar op zoek naar antwoorden...

Schrijver: Ashley Elston
Oorspronkelijke titel: The rules for disappearing
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789048309795
Ebook: 9789048310340
Uitgever: Veltman
Dit is ons verhaal

Niemand weet wat er is gebeurd die ochtend in River Point. Vijf jongens gingen het bos in, vier kwamen er terug. Iedereen heeft een motief, maar niemand praat.

Kates afstudeerstage bij een advocatenkantoor is niet bepaald spannend, totdat haar baas op de grootste zaak gezet wordt die hun kleine dorpje ooit gekend heeft. Iedereen heeft het over de jongens van River Point. Er is bewijs dat de jongens schuldig zijn, maar de officier van justitie wil dat de zaak in de doofpot wordt gestopt. Hij heeft zijn functie namelijk te danken aan hun machtige families.

Kate heeft zo haar eigen redenen om de zaak op te willen lossen en laat het hier niet bij zitten. Maar kan ze de geheimen van de jongens ontrafelen zonder haar eigen geheimen te onthullen? Terwijl Kate gevaarlijk dicht bij de waarheid komt, wordt duidelijk dat niemand is wie hij lijkt. Als Kate niet snel ontdekt wie de echte dader is, komen er levens op het spel te staan... inclusief dat van haarzelf.

Schrijver: Ashley Elston
Oorspronkelijke titel: This is our story
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789000373444
Ebook: 9789000373451
Uitgever: Van Goor

1010 blind dates

Hoe je geschifte familie je helpt je gebroken hart te lijmen... Awkward!

Sophie wil maar één kerstcadeau: een beetje vrijheid van haar overbeschermende ouders. Wanneer die besluiten de kerstdagen ergens anders te vieren, verheugt Sophie zich op wat privétijd met haar vriendje Griffin. Totdat ook Griffin behoefte aan vrijheid blijkt te hebben...

Met een gebroken hart vlucht Sophie naar het huis van haar grootouders, om samen met de rest van haar familie de feestdagen door te komen. Haar oma bedenkt een (niet zo) briljant plan om Griffin te vergeten: de komende tien dagen zal ieder familielid een blind date voor Sophie organiseren. Zo regelt haar nichtje Sara een superknappe jongen én kaarten voor een exclusief feest. En haar gekke tante Patrice bezorgt Sophie de hoofdrol in een levende kerststal - met een jongen die nauwelijks tot haar schouders komt én een krijsende baby.

Wanneer Griffin haar toch smeekt om een tweede kans, is Sophie in de war. Zou het kunnen dat ze gevoelens heeft voor iemand anders?

Schrijver: Ashley Elston
Oorspronkelijke titel: 10 blind dates
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789000370573
Ebook: 9789000370580
Uitgever: Van Goor
10 truths en een dare

Olivia heeft een afstudeerwonder nodig... Help!

Olivia staat op het punt om als beste van haar klas af te studeren, wanneer ze tot haar schrik ontdekt dat ze een onderdeel van haar studie nog niet heeft afgerond en nog maar één week heeft om dit voor elkaar te krijgen. En dat allemaal door een niet ondertekend formulier...

Vrijwilligerswerk bij een plaatselijk golftoernooi zou haar uit de brand moeten helpen, maar dan moet ze er wel voor zorgen dat haar grote nieuwsgierige familie er niet achter komt. Dat blijkt nog een hele uitdaging, want haar moeder kan iedere stap volgen met een tracking app op haar telefoon.

Gelukkig kunnen haar vrienden Sophie, Charlie en Wes haar helpen dit geheim te bewaren. Nu kan er niets meer misgaan, toch? Of schoppen de golfers en die knappe, maar vooral onbereikbare jongen toch haar hele plan in de war?

Schrijver: Ashley Elston
Oorspronkelijke titel: 10 truths and a dare
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789000376407
Ebook: 9789000376414
Uitgever: Van Goor