Boekenplank:
Kies

Boeken van Dineke Epping

Meer over Dineke Epping

Genre: Roman (gelovige grondslag)

Geboren: 1983

Nederland

Website: http://dineke-epping.blogspot.com/


Overzicht

  • Op de vleugels van de wind
  • Thuis op Dunleigh Hall

gedetailleerd overzicht

OverzichtOp de vleugels van de wind

Engeland, 1856. De toekomstplannen van Katie Shellesdale vallen in duigen als uitkomt dat haar vader betrokken is bij een grootschalige fraudezaak en haar vriend hun verloving verbreekt. Als haar penvriendin Juliette haar uitnodigt voor een bruiloft in New York ziet Katie een kans om aan haar geruïneerde leven te ontsnappen.

Tijdens de overtocht naar Amerika raakt Katie bevriend met Jim, Scotty en Megan, die net als zij het verleden willen ontvluchten. De gebeurtenissen aan boord stellen hun geloof en hun hoop voor de toekomst op de proef. Kunnen ze op tijd afrekenen met angst, haat en schaamte?

Schrijver: Dineke Epping
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789029726719
Ebook: 9789029723718
Uitgever: Kok
Thuis op Dunleigh Hall

Ierland, 1876. Wat doe je als de plaats die je thuis zou moeten zijn, als een zware last op je schouders rust? William Garney, 4e graaf van Rassmore, erfde van zijn vader het verwaarloosde landgoed Dunleigh en torenhoge schulden. Hij kan op geen enkele manier voldoen aan zijn verantwoordelijkheden. Totdat zijn buurman hem op een nieuw idee brengt...

Als steenrijke Amerikaanse zou Caroline Milton graag gezien moeten zijn in de hoogste kringen van New York. Haar vader dankt zijn fortuin echter aan de aanleg van spoorwegen in de burgeroorlog. Nieuw geld, weinig aanzien. Carolines moeder weet raad: ze neemt Caroline mee naar Londen, waar de adel altijd op zoek is naar een fortuin om in hun noodlijdende landgoederen te steken. Stel je voor dat Caroline een heuse titel in de wacht sleept.

Voor William is een verbintenis de beste oplossing voor zijn geldgebrek. Maar voor Caroline valt het niet mee de luxe en moderne gemakken van haar New Yorkse villa te verruilen voor een tochtig en kil landhuis in het woeste Ierland. En is hun huwelijk wel opgewassen tegen de dreiging van een opstand?

Schrijver: Dineke Epping
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789029726757
Ebook: 9789029726764
Uitgever: Kok