Boekenplank:
Kies

Boeken van Rebecca Fleet

Rebecca Fleet studeerde Engelse literatuur aan Oxford en woont en werkt in Londen.

Meer over Rebecca Fleet

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Al jouw leugens - The second wife
  • De huizenruil - The house swap

gedetailleerd overzicht

OverzichtAl jouw leugens

Je huis is afgebrand. Je vrouw weet van niets. Je dochter weet te veel.

'Mijn mond smaakt naar rook. Mijn ogen tranen ervan, doen pijn in de wind. Als ik mijn hand over mijn gezicht haal, blijft er as achter op mijn huid - als zachte zwarte sneeuw. Het verslindt de muren, vreet de ramen op, neemt bezit van alles. En zij zijn daarbinnen. Mijn kind, mijn vrouw.'

Na de tragische dood van zijn vrouw blijft Alex alleen achter met zijn tienerdochter Jane. Ze redden het prima, maar pas als hij Natalie ontmoet, breekt de zon weer door in zijn leven. Tot hun prille geluk abrupt wordt verstoord door een vreselijke brand.

Dochter Jade houdt vol dat ze een man in huis heeft gezien op de avond van de brand; Natalie ontkent dat ze bezoek heeft gehad. Een van hen moet liegen, en Alex staat voor een onmogelijke keuze: gelooft hij zijn vrouw of zijn dochter? En welke consequenties heeft dat?

Schrijver: Rebecca Fleet
Oorspronkelijke titel: The second wife
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022587478
Ebook: 9789402315646
Uitgever: Boekerij
De huizenruil

Wees voorzichtig wie je binnenlaat...

Als Caroline en Francis een aanbod krijgen om voor een week van huis te ruilen - van hun stadsappartement naar een groot herenhuis in een groene, chique Londense buitenwijk - hoeven ze geen twee keer na te denken. Ze willen maar wat graag even ontsnappen aan hun huis, hun drukke jonge zoontje, en de spanningen die hun huwelijk naar het randje van de afgrond hebben gebracht.

Maar terwijl ze hun relatie proberen te redden toont de buurvrouw wel erg veel interesse in hun activiteiten. Ook ontdekt Caroline steeds meer aanwijzingen in het huis: aanwijzingen dat iemand haar goed kent. De bloemen in de badkamer, haar lievelingsmuziek. Het lijkt erop dat degene met wie ze hebben geruild veel van haar weet, en misschien zelfs de geheimen kent die ze zo wanhopig probeert te vergeten.

Schrijver: Rebecca Fleet
Oorspronkelijke titel: The house swap
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022585665
Ebook: 9789402312102
Uitgever: Boekerij