Boekenplank:
Kies

Boeken van T.M. Frazier

Meer over T.M. Frazier

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1981

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: T.M. Frazier


King

 1. King - King
 2. Tyrant - Tyrant
 3. Thia - Lawless
 4. Bear - Soulless
 5. Rage - All the rage
 6. Preppy 1: Hij zal je verraden - Preppy: The life and death of Samuel Clearwater, part one
 7. Preppy 2: Hij zal je verlossen - Preppy: The life and death of Samuel Clearwater, part two
 8. Preppy 3: Hij zal je vernietigen - Preppy: The life and death of Samuel Clearwater, part three
 9. Smoke - Up in smoke
 10. Nine - Nine
 11. King of the causeway - King of the causeway

gedetailleerd overzicht

KingKing

Dakloos. Hongerig. Wanhopig. Doe herinnert zich niet meer wie ze is of waar ze vandaan komt.

King is een beruchte beroepscrimineel die net is vrijgekomen uit de gevangenis. Iemand bij wie je niet in het krijt wil staan, tenzij je bereid bent hem terug te betalen met bloed, met zweet, met seks, of een combinatie van deze drie.

Kings toekomst staat op het spel. Die van Doe ligt verankerd in het verleden. Wanneer hun levens met een knal samenkomen, moeten ze leren dat je soms, om vast te kunnen houden, eerst los moet laten.

Schrijver: T.M. Frazier
Oorspronkelijke titel: King
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789493030022
Ebook: 9789493030015
Uitgever: SVM Publishing
Tyrant

Ik. Herinner. Me. Alles. Alleen nu wilde ik dat dat niet zo was.

Als de mist die mijn herinneringen heeft beneveld, opklaart, komt de waarheid die maanden buiten mijn bereik lag, eindelijk naar voren. Maar de verlossing die ik verwacht had te voelen, blijft uit. Ik ben nu banger dan ik was toen ik geboeid aan Kings bed wakker werd.

Want de waarheid brengt duistere geheimen aan het licht. Geheimen die ik nooit had mogen ontrafelen. Als ze erachter komen dat ik me alles herinner of als ik hulp zoek bij de getatoeëerde crimineel die me met lichaam en ziel bezit, breng ik degene van wie ik het meest hou, in gevaar.

Ik weet niet of ik sterk genoeg ben om de aantrekkingskracht tussen King en mij, die elke dat groter wordt, te weerstaan. Hij heeft me al eens gered, op meer dan één manier. Nu is het mijn beurt om te doen wat er nodig is om hem te redden. Zelfs als dat betekent, dat ik moet trouwen met iemand anders...

Schrijver: T.M. Frazier
Oorspronkelijke titel: Tyrant
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789493030060
Ebook: 9789493030053
Uitgever: SVM Publishing
Thia

Geruïneerd. Gebroken. Verloren.

Thia is alles kwijt. Haar laatste optie, is zich wenden tot de motorrijder die ze als kind ontmoet heeft. Ze wil de gunst verzilveren die hij haar al die jaren geleden maakte.

Bear's beste vriend is dood. Zijn vader wil hem totaal vernietigen. Hij heeft belangrijkere dingen aan zijn hoofd dan het meisje met het roze haar van het tankstation, waarvan hij dacht haar nooit meer terug te zien. Totdat haar gehavende lichaam voor zijn deur wordt gedropt. Zijn belofte aan Thia nakomen betekent dat Bear bereid moet zijn om alles te riskeren, inclusief zijn leven... en wat er nog over is van zijn hart.

Thia is gekwetst en gehavend. Bear is ruig en gewetenloos. Het zou nooit kunnen werken tussen hen. Het is een leugen die ze bijna geloven.

Schrijver: T.M. Frazier
Oorspronkelijke titel: Lawless
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789493030442
Ebook: 9789493030435
Uitgever: SVM Publishing
Bear

Opoffering. Loyaliteit. Familie.

Bear wil de metalen staven van zijn gevangeniscel buigen met zijn blote handen en ontsnappen. Niet vanwege de mannen hierbinnen die hem dood willen, maar omdat Thia daarbuiten is, waar hij haar niet kan beschermen.

Thia is niet het type meisje dat wacht tot iemand haar komt redden, vooral als ze zelf nog wat te redden heeft. Bear en Thia maken zich klaar voor een strijd, niet alleen voor hun leven, maar voor hun liefde.

Schrijver: T.M. Frazier
Oorspronkelijke titel: Soulless
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789493030466
Ebook: 9789493030459
Uitgever: SVM Publishing
Rage

Wie heeft Hope nodig als je Rage kunt hebben...

Ik ben een meisje. Ik ben negentien. En ik ben een moordenaar. Dit leven is alles wat ik ken. Het is alles wat ik wil kennen. Tot hem.

Het verandert allemaal als een gewone jongen mijn volgende doelwit wordt. En mijn eerste liefde.

Ik moet kiezen. Het enige leven dat ik ooit heb gekend moet wijken, of hij sterft. Hoe dan ook, ik zal degene zijn die de trekker overhaalt...

Schrijver: T.M. Frazier
Oorspronkelijke titel: All the rage
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789464200041
Ebook: 9789464200034
Uitgever: SVM Publishing


Preppy 1: Hij zal je verraden

Samuel Clearwater, ook wel bekend als Preppy, houdt van vlinderdassen, pannenkoeken, bretels, goede vrienden, leuke momenten, goede drugs en een goede wip. Hij heeft een helse jeugd achter de rug en leeft het leven dat hij zich altijd had voorgesteld. Als hij een meisje ontmoet, een junkie die op het punt staat aan alles een einde te maken, is hij verscheurd tussen zijn gevoelens voor haar en de verlammende angst dat zij degene zou kunnen zijn die een einde maakt aan het leven waar hij van houdt.

Andrea 'Dre' Capulet is uitgeput en moe. Moe van haar zoektocht naar haar volgende shot. Moe van het doen van dingen die haar maag doen draaien. Moe van het kijken in de spiegel, naar de weerspiegeling van de persoon die ze is geworden. Net als ze besluit er een einde aan te maken, ontmoet ze een man die de loop van hun beide levens voorgoed zal veranderen. En hun dood.

Voor de meeste mensen is de dood het einde van hun verhaal. Voor Preppy en Dre was de dood slechts het begin.

Schrijver: T.M. Frazier
Oorspronkelijke titel: Preppy: The life and death of Samuel Clearwater, part one
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789493030916
Ebook: 9789493030909
Uitgever: SVM Publishing
Preppy 2: Hij zal je verlossen

Preppy komt terug in een wereld waar hij ooit van hield, maar die hij niet meer herkent. Zijn glimlach kan zijn innerlijke onrust niet verbergen en de mensen die hij als familie ziet, voelen ineens allemaal als vreemdelingen. Op één persoon na. Een meisje met donkere ogen en nog donkerder haar. Een meisje dat niet eens een optie is. Tenminste, nu niet meer.

Dre kan niet beslissen waar ze naar gaat luisteren. Haar hart, haar hoofd of haar lichaam. Want twee van die drie dingen brengen haar terug naar Logan's Beach. Ze vertelt zichzelf dat ze afsluiting zoekt, maar als ze deuren opent die nooit bedoeld waren om te worden geopend, ontdekt ze al snel dat als het gaat om Samuel Clearwater, afsluiting misschien nooit een optie is.

Schrijver: T.M. Frazier
Oorspronkelijke titel: Preppy: The life and death of Samuel Clearwater, part two
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789493030947
Ebook: 9789493030961
Uitgever: SVM Publishing
Preppy 3: Hij zal je vernietigen

De vlinderdas is terug!

Dre was gewoon een mooie vreemdeling toen Preppy haar de eerste keer redde. Nu moet hij haar weer redden, maar ze is niet langer een of andere vreemde; ze is familie en hij heeft geen idee tegen wie of wat hij het opneemt. Wat hij wel weet is dat zijn familie weer bij elkaar brengen de enige aanvaardbare uitkomst is.

Preppy's to-dolijst? Red familie. Zoek wraak. Hij leeft... en hij is op zoek naar bloed.

Schrijver: T.M. Frazier
Oorspronkelijke titel: Preppy: The life and death of Samuel Clearwater, part three
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789493030978
Ebook: 9789493030954
Uitgever: SVM Publishing
Smoke

Ik ben een man zonder geweten. Ik handel in moord en doodslag. Ik ben de beste in wat ik doe. Frankie Helburn zou een makkelijke klus moeten zijn. Een middel om haar vader uit zijn schuilplaats te krijgen. Simpel.

Maar er is niets eenvoudigs aan Frankie of de geheimen die ze bewaart. Ze is als een wandelende cocaïneverslaving. Ik ben al verslaafd voordat ik zelfs maar geproefd heb. Ik heb haar misschien, maar ik kan haar niet houden. Maar als haar vader niet tevoorschijn komt, zal Frankie van mij zijn. Om te vermoorden.

Schrijver: T.M. Frazier
Oorspronkelijke titel: Up in smoke
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789464200515
Ebook: 9789464200508
Uitgever: SVM Publishing
Nine

Negen levens. Eén kans om haar de zijne te maken. Preppy’s broer staat op het punt geschiedenis te schrijven en zijn familie trots te maken.

Dit is het verhaal van Nine, dit is het verhaal van Kevin Clearwater.

* Nine is een standalone verhaal en speelt zich af in de wereld van King en Tyrant.

Schrijver: T.M. Frazier
Oorspronkelijke titel: Nine
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789464400397
Uitgever: SVM Publishing


King of the causeway

Een enorme orkaan nadert de kust van Florida, een ander soort storm broeit in Logan’s Beach...

Een mysterieuze nieuwkomer doet een gooi naar de titel van King of the Causeway. Hij deinst nergens voor terug in zijn gevecht om de kroon. Als nieuwe vijanden samenspannen met oude rivalen, staat er veel meer op het spel dan enkel de titel waarvoor King zijn hele leven heeft gestreden.

Er is een orkaan in aantocht. En dit kon weleens de storm zijn die alles zou vernietigen.

Schrijver: T.M. Frazier
Oorspronkelijke titel: King of the causeway
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789464400892
Ebook: 9789464400557
Uitgever: SVM Publishing