Boekenplank:
Kies

Boeken van Steve Frech

Meer over Steve Frech

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • Ik kan niet slapen - Nightingale House
  • Wat je ons hebt afgenomen - Dark Hollows

gedetailleerd overzicht

OverzichtIk kan niet slapen

Hij denkt zijn droomhuis te hebben gevonden. Maar Nightingale House blijkt allesbehalve dat...

Wanneer weduwnaar Daniel Price met zijn achtjarige dochter Caitlyn naar het prachtige Nightingale House verhuist, hoopt hij dat de nieuwe, idyllische omgeving hen beiden goed zal doen. Zijn vrouw is een paar maanden terug overleden en nu wil hij die periode van intens verdriet afsluiten en aan een nieuw hoofdstuk van hun leven beginnen.

Maar er is iets raars aan de hand met het huis. Daniel krijgt soms een vreemd gevoel in zijn slaapkamer en hoort in verschillende vertrekken een mysterieus druppend geluid. Tot diep in de nacht echoot er bovendien gefluister door de gangen dat klinkt als: ‘Ik kan niet slapen...’

Stukje bij beetje ontdekt Daniel het huiveringwekkende verhaal van de familie die jaren eerder in het huis woonde, een verhaal van verraad, tragedie en moord. Hij dacht in Nightingale House een droomhuis gevonden te hebben, maar het blijkt een plek die zijn ergste nachtmerries tot leven zal brengen.

Schrijver: Steve Frech
Oorspronkelijke titel: Nightingale House
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789021436432
Uitgever: Volt
Wat je ons hebt afgenomen

Jacob Reese geniet van zijn rustige leven in het pittoreske dorpje The Hollows, in Vermont. Hij runt een koffietentje en heeft de vervallen cottage die bij zijn huis hoort omgebouwd tot een vakantiehuisje, dat hij nu online verhuurt. Maar de rust wordt verstoord wanneer zijn volgende gast een vrouw is die griezelig veel op zijn ex-vriendin Laura lijkt, en die een verontrustend bericht achterlaat in het gastenboek.

Nu ziet hij ineens overal dingen die hem aan Laura doen denken: hij vindt haar muziekdoos en een geschenk dat hij haar jaren geleden gaf in het bos achter zijn huis en denkt haar zelfs een paar keer op straat te zien. Maar het kan Laura helemaal niet zijn. Want Laura is dood.

Er is maar één verklaring mogelijk: iemand weet wat er gebeurde op de avond dat Laura stierf en is uit op wraak...

Schrijver: Steve Frech
Oorspronkelijke titel: Dark Hollows
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789021429304
Uitgever: Volt