Boekenplank:
Kies

Boeken van Becca Freeman

Meer over Becca Freeman

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

De kerstmisvriendenclub

Hannah en Finn hebben sinds hun studietijd elke Kerstmis samen doorgebracht. Ze kunnen toch nergens anders heen - Hannahs ouders zijn overleden en Finn was thuis niet meer welkom toen hij uit de kast kwam. De groep verdubbelt zich wanneer ook Hannahs huisgenoot Priya en de Britse Theo aansluiten. Elk jaar worden hun kersttradities gekker en uitbundiger.

Tien jaar na het begin van hun traditie, kondigt Finn aan dat hij naar Los Angeles gaat verhuizen. Dit zou wel eens hun laatste gezamenlijke kerst kunnen worden. Hannah is bang dat ze haar zelf gekozen familie zal verliezen en is dan ook vastbesloten om er de beste kerstdagen ooit van te maken. Tegelijkertijd probeert haar vriend haar te overtuigen om de volgende stap in hun relatie te nemen. En Finn? Hij worstelt met alles wat hij achter zich zal laten - met name zijn onuitgesproken gevoelens voor Theo.

Betekent opgroeien hetzelfde als uit elkaar groeien? Deze Kerstmis wordt de groep gedwongen om te erkennen wat ze voor elkaar betekenen, ook wanneer het leven hen andere kanten op stuurt.

Schrijver: Becca Freeman
Oorspronkelijke titel: The Christmas Orphans Club
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789049202095
Ebook: 9789402322279
Uitgever: Boekerij