Boekenplank:
Kies

Boeken van Charles Gaines

Meer over Charles Gaines

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1942

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Slachtweekend
Twee bevriende echtparen vertrekken voor een korte vakantie naar hun zomerhuis, een schapenfarm in de uitgestrekte bossen van New Hampshire. Bill en Claire kennen Dray en Portia al vanaf de schoolbanken. Deze paar dagen samen lijkt hun de perfecte manier om de zomer af te sluiten. Maar er loert gevaar in de bossen en de vier zijn zich er totaal niet van bewust dat hun levens op het spel staan.

Op zaterdagochtend laten Bill en Dray hun vrouwen alleen achter om op jacht te gaan. Clair en Portia luieren bij het zwembad tot hun rust wordt verstoord door twee plaatselijke arbeiders, Red Sizemore en zijn traag van begrip zijnde neef Bucky, die de schapen komen ophalen voor de slacht. Ondanks heftig verzet worden Claire en Portia door de beide mannen ontvoerd.

In de angstige uren daarna volgen Dray en Bill het spoor van hun vermiste vrouwen dwars door de wildernis, richting Canada. Tijdens hun bloedstollende speurtocht worden de grenzen van hun uithoudingsvermogen en hun vriendschap tot het uiterste op de proef gesteld.
Schrijver: Charles Gaines
Oorspronkelijke titel: Survival games
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 9789041007568
Uitgever: Van Reemst