Boekenplank:
Kies
  • Home
  • G
  • Charlie Gallagher

Boeken van Charlie Gallagher

Meer over Charlie Gallagher

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Charlie Gallagher


Joel Norris

  1. De stille vriend - The friend
  2. Fataal spel - Lethal game

gedetailleerd overzicht

Joel NorrisDe stille vriend

Een vreemdeling. Een belofte. Een dodelijk spel. Vertrouw jij...

Danny en Sharon Evans zijn wanhopig op zoek naar antwoorden nadat hun dochter een zelfmoordpoging heeft gedaan. Ze was toch gelukkig? Waarom zou ze een einde aan haar leven willen maken? Omdat hun dochter nog altijd in coma ligt, blijven al hun vragen onbeantwoord.

Dan wordt Danny benaderd door iemand die beweert een schuldige aan te kunnen wijzen. Hij staat in tweestrijd, want Sharon heeft twijfels. Moet hij dit serieus nemen of neemt iemand hem in de maling? Danny heeft echter geen idee dat hij onderdeel is van een gruwelijk spel. Een spel dat niet alleen levens verandert, maar ook beëindigt...

Wanneer rechercheur Joel Norris binnen een paar dagen twee moordonderzoeken op zijn bureau aantreft, wordt hem al snel duidelijk dat ze verband met elkaar houden. Hoever wil hij gaan om de puzzel op te lossen?

Schrijver: Charlie Gallagher
Oorspronkelijke titel: The friend
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789402708325
Ebook: 9789402762181
Uitgever: HarperCollins
Fataal spel

Hij kent je naam. Hij weet waar je woont. Als je niet meespeelt, gaat je familie dood. Als je verliest, zul je zelf sterven...

Als rechercheurs Joel Norris en Lucy Rose de moord op een jonge vrouw onderzoeken, hebben ze geen idee wat hun te wachten staat. Al snel komen ze erachter dat de moordenaar zijn slachtoffers als schaakstukken gebruikt voor een sinistere wedstrijd met de hoogst denkbare inzet.

Norris en Rose worden ongewild pionnen in dit spel zonder regels. Kunnen ze hem verslaan voordat de volgende ronde begint en er nog meer onschuldige slachtoffers vallen?

Schrijver: Charlie Gallagher
Oorspronkelijke titel: Lethal game
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789402769821
Uitgever: HarperCollins