Boekenplank:
Kies
  • Home
  • G
  • Anya van der Gracht

Boeken van Anya van der Gracht

Anya van der Gracht schrijft het liefst op waarheid gebaseerde romans. Zij vindt het belangrijk mensen te laten zien dat positiviteit, doorzettingsvermogen en humor een zeer waardevolle combinatie is waarmee je een positieve draai kunt geven aan je eigen leven of dat van anderen.

Meer over Anya van der Gracht

Genre: Roman

Geboren: 1957

Nederland


Overzicht

  • 3 oktober
  • Achter tralies beland
  • Toen was je weg

gedetailleerd overzicht

Overzicht3 oktober

Ik zal je krijgen...

Sjaak laat niets aan het toeval over. Alles heeft hij uitgestippeld. Totdat hij Janine ontmoet en ontdekt dat in een relatie niet alles verloopt zoals gepland. Het 'Ik zal je krijgen' wordt met de dag sterker in zijn hoofd.

Op 3 oktober neemt hij een cruciale beslissing. Zal zijn droom waarheid worden?

Schrijver: Anya van der Gracht
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789492551702
Uitgever: Ambilicious
Achter tralies beland

Een jonge vrouw wordt verliefd en droomt van een goed huwelijk met veel kinderen. Op de ochtend na haar trouwdag krijgt ze echter te horen dat haar nieuwbakken man helemaal geen kinderen wil. Al snel komt ze erachter dat ze in de armen van een narcist is gevallen en dat een uitweg onmogelijk lijkt. Haar leven verandert in een horrorfilm als blijkt dat deze agressieve man aan schizofrenie lijdt. Ze leeft in een gevangenis en in eenzaamheid.

Door op zoek te gaan naar manieren om hiermee om te kunnen gaan, denkt ze een kleine uitweg te zien en probeert ze haar kans te grijpen. Zal het haar lukken om voor altijd weg te komen?

Schrijver: Anya van der Gracht
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789402241617
Uitgever: Boekscout
Toen was je weg

Janine en haar zoon Jack zijn nog steeds op de vlucht voor haar ex-man, Sjaak. Nu ze samen is met een nieuwe man, Harry, hoopt ze dat er eindelijk rust komt. Het tegendeel is waar. Haar ex weet hen elke keer weer te vinden.

De sluipmoordenaar 'onverwerkt trauma' wacht tot hij rustig zijn slag kan slaan.

Schrijver: Anya van der Gracht
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789492551573
Uitgever: Ambilicious