Boekenplank:
Kies

Boeken van Sasha Grey

Meer over Sasha Grey

Genre: Roman

Website: Sasha Grey


Het Juliette Genootschap

  1. Het Juliette Genootschap - The Juliette Society
  2. De kamer van Janus - The Janus chamber

gedetailleerd overzicht

Het Juliette GenootschapHet Juliette Genootschap
Catherine, een jonge filmstudente wier seksleven op het punt staat volledig los te barsten, komt in een geheime club terecht waar de machtigste mannen ter wereld hun diepste en donkerste fantasieën werkelijkheid kunnen laten worden.

Hoewel Catherine op allerlei manieren geprikkeld wordt om te experimenteren, blijft de wereld om haar heen onvoorspelbaar en gevaarlijk.

In Het Juliette Genootschap wordt een jong meisje snel volwassen en neemt ze je mee in haar honger naar meer.

Schrijver: Sasha Grey
Oorspronkelijke titel: The Juliette Society
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789044623871
Uitgever: Prometheus
De kamer van Janus
Een aantal jaar geleden kwam Catherine terecht bij het Juliette Genootschap, een uiterst geheime club waar de machtigste mannen ter wereld hun diepste en donkerste fantasieën werkelijkheid lieten worden.

Inmiddels is Catherine teleurgesteld geraakt. Haar leven met haar verloofde Jack is saai en voorspelbaar, vooral in de slaapkamer. Ze werkt als journaliste, maar haar baan en haar thuissituatie zorgen voor weinig inspiratie.

Dat verandert wanneer ze begint te schrijven over de dood van het zeer geliefde model Inana Luna. Haar ervaringen weerspiegelen de eigen ontluikende seksualiteit en onafhankelijkheid van Catherine. Wat begint als een routineklusje ontpopt zich al snel tot een obsessie, die haar leidt langs maar al te bekende facetten van haar leven: een fascinatie met pikante, wellustige mannen en een aantal zeer opwindende intriges.

Net zoals de Romeinse god Janus kijkt Catherine naar zowel het verleden als de toekomst. Zorgen haar ervaringen met het Juliette Genootschap en Inana's dagboek ervoor dat ze ontdekt wat ze echt wil in het leven, de liefde en seks? Of wordt ze opgeslokt in een tergende wereld waaruit ze wellicht geen tweede keer kan ontsnappen?

Schrijver: Sasha Grey
Oorspronkelijke titel: The Janus chamber
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: The Janus chamber
Uitgever: Prometheus