Boekenplank:
Kies

Boeken van Aefke ten Hagen

Aefke ten Hagen schrijft boeken, blogs, webteksten en columns. Ze is gespecialiseerd in online communicatie en is tevens mediacoach.

Meer over Aefke ten Hagen

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Pseudoniem (van): Carice de Wildt

Geboren: 1975

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • In naam van mijn vader
  • Tijdens kantooruren

Jeugdboeken

  • Mijn moeder kookt soep van tafelpoten

gedetailleerd overzicht

OverzichtIn naam van mijn vader

De gebeurtenissen in mijn vaders leven hebben sporen op zijn gezicht nagelaten. Maar het lijkt hem niet te deren. Als de boerderij goed draait, hij op tijd zijn pillen, slaap en koffie krijgt en het met mij en Erik goed gaat, is mijn vader tevreden.

In een klein dorpje op het platteland kent iedereen elkaar, en dat kan een vloek of een zegen zijn. Voor Maria is het een reden om zo ver mogelijk te vluchten - maar waar ze ook heen gaat, zichzelf neemt ze mee. Bij Erik vindt ze na een tumultueuze tienertijd een veilige haven, maar als ook die steun wegvalt raakt ze opnieuw stuurloos.

Schrijver: Aefke ten Hagen
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789049951542
Ebook: 9789049951825
Uitgever: Mistral
Tijdens kantooruren

Wat weet ik eigenlijk weinig over mijn collega's, terwijl ik vijf dagen per week met ze doorbreng...

Malou werkt bij een doodgewoon kantoor, met leuke en minder leuke collega's, computerproblemen en onschuldige flirts.

Wanneer een collega onder werktijd om het leven komt, staan alle verhoudingen op scherp. Volgens de recherche is het een ongeluk, maar ongewild komt Malou achter de waarheid. Eén ding is zeker: zo spannend is het op kantoor nog nooit geweest...

Schrijver: Aefke ten Hagen
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789044356700
Ebook: 9789049952754
Uitgever: The House of Books

JeugdboekenMijn moeder kookt soep van tafelpoten

Waarom kan het leven van Fiep nooit normaal zijn?!

Mijn moeder kookt soep van tafelpoten gaat over de elfjarige Fiep, die opgroeit met een moeder met een bipolaire stoornis. Terwijl er in haar eigen leven al genoeg spannends gebeurt - ze ontdekt haar passie voor gitaarspelen en wordt voor het eerst verliefd, op Mats - maakt ze zich ook nog zorgen om wat er thuis gebeurt. Soms brengt haar moeder haar huppelend naar school in een gekke elfen jurk; dan schaamt Fiep zich rot. Op andere momenten is haar moeder juist heel erg verdrietig.

Voor Fiep is het leven behoorlijk ingewikkeld. Ze vindt het moeilijk om haar beste vriendin Sophie uit te leggen wat er met haar moeder aan de hand is. En ze durft Mats niet mee naar huis te nemen omdat ze bang is dat haar moeder weer raar zal doen. Fiep komt erachter dat een bipolaire stoornis erfelijk kan zijn. Ook dat nog! Waarom kan haar leven niet gewoon normaal zijn?

Schrijver: Aefke ten Hagen
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789020624861
Uitgever: Kluitman