Boekenplank:
Kies

Boeken van Emylia Hall

Emylia Hall groeide op in Devon en studeerde aan de universiteit van York en de universiteit van Lausanne in Zwitserland.

Meer over Emylia Hall

Genre: Roman

Geboren: 1978

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • De zee die ons scheidt - The sea between us
  • Het boek van de zomers - The book of summers

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe zee die ons scheidt

Kun je degene die je leven heeft gered ooit vergeten?

Op een warme nazomerdag aan de kust van Cornwall wordt de achttienjarige Robyn Swinton meegesleurd door de golven . Als Jago, haar buurjongen, niet snel gereageerd had, zou ze zijn verdronken. De gebeurtenis verandert hun levens voor altijd.

In de jaren die volgen gaan Robyn en Jago ieder hun eigen weg, van Londen naar New Mexico, van stad naar platteland. Maar de gedachte aan elkaar blijft. Is de band die de bijna-fatale dag werd gevormd sterk genoeg om Robyn en Jago weer bij elkaar te brengen, of blijkt die gebaseerd op een romantische wens?

Schrijver: Emylia Hall
Oorspronkelijke titel: The sea between us
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789026332548
Ebook: 9789026332555
Uitgever: Ambo | Anthos
Het boek van de zomers

Wanneer Beth uit het buitenland bericht krijgt dat haar moeder, die ze vele jaren niet heeft gezien, is gestorven beseft ze dat ze haar verleden niet langer kan ontlopen.

Ze krijgt per post een album toegestuurd met foto's van de zeven zomers die ze op het platteland van Hongarije heeft doorgebracht. Een periode waarin ze moest balanceren tussen haar gescheiden ouders en twee verschillende landen. Een tijd die ruw eindigde in het jaar dat Beth zestien werd.

Schrijver: Emylia Hall
Oorspronkelijke titel: The book of summers
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022961919
Uitgever: Bruna