Boekenplank:
Kies

Boeken van Rob Hart

Meer over Rob Hart

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1982

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Rob Hart


Overzicht

  • Cloud - The warehouse
  • Huurmoordenaars Anonymous - Assassins Anonymous

gedetailleerd overzicht

OverzichtCloud

Paxton had nooit gedacht dat hij voor Cloud zou werken, het gigantische techbedrijf dat een groot deel van de Amerikaanse economie heeft opgeslokt. Laat staan dat hij zou gaan wonen in een van de enorme woon-werkcomplexen van het bedrijf. Maar vergeleken met wat er buiten het bedrijf nog over is, is het eentonige leven in de amusementshallen, open kantoren en enorme pakhuizen eigenlijk zo slecht nog niet. Het is beter dan het alternatief.

Zinnia had nooit gedacht dat ze Cloud zou infiltreren. Maar nu is ze undercover, binnen de muren, en riskeert ze alles om de duistere geheimen van het bedrijf aan het licht te brengen. En Paxton, met zijn alledaagse verwachtingen en angsten? Hij zou de perfecte pion zijn. Als ze bereid is om hem te offeren. Als de waarheid over Cloud Corporation aan het licht komt, moet Zinnia alles inzetten op een wanhopige gok, die hun beide levens op het spel zet. Het dwingt Paxton om zijn zorgvuldig opgebouwde leven in twijfel te trekken.

Samen zullen ze ontdekken hoe ver het bedrijf bereid is te gaan... om de wereld te verbeteren.

Schrijver: Rob Hart
Oorspronkelijke titel: The warehouse
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789045217024
Uitgever: Karakter
Huurmoordenaars Anonymous

Mark is op zoek naar een betere toekomst...

Mark is de gevaarlijkste huurmoordenaar ter wereld. Maar wanneer hij hardhandig leert dat zijn werk hem meer monster dan mens maakt, begint hij een 12-stappenplan om te stoppen.

Zijn verleden blijft hem achtervolgen en al snel wordt hij dodelijk belaagd door mysterieuze aanvallers. Samen met Astrid, de enige persoon die hij nog kan vertrouwen, en zijn kat P. Kitty, moet Mark via New York, Londen en Singapore zien te achterhalen wie het op hem gemunt heeft.

Het is doden of gedood worden, maar dat wil Mark juist niet meer. Wat kan een hervormde huurmoordenaar dan nog doen?

Schrijver: Rob Hart
Oorspronkelijke titel: Assassins Anonymous
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789021044972
Ebook: 9789021044989
Uitgever: Luitingh-Sijthoff