Boekenplank:
Kies

Boeken van Romy Hausmann

Romy Hausmann was hoofdredacteur bij een productiemaatschappij en werkt nu als freelancer in de tv-wereld. Voor haar debuut Dag en nacht ontving ze de Crime Cologne Award.

Meer over Romy Hausmann

Genre: Thriller / Spanning

Geboren: 1981

Duitsland

Website: https://www.liebes-kind.com/#1


Overzicht

  • Dag en nacht - Liebeskind
  • Slapeloos - Martha schläft

gedetailleerd overzicht

OverzichtDag en nacht

Als je ergste nachtmerrie realiteit wordt...

Een afgelegen hut in het woud. De ramen verduisterd. De deur op slot. Lena en haar twee kinderen leven er volgens strikte regels: maaltijden, toiletbezoeken, lestijden...

De vader legt alles nauwgezet vast. Hij beschermt ze voor alle 'gevaar' van de buitenwereld, hij zorgt ervoor dat zijn kinderen een moeder hebben. Koste wat het kost.

Tot Lena erin slaagt te vluchten. Dan breekt de hel pas echt los. De vader wil met alle macht terughalen wat hem toebehoort. En dan is er nog de vraag of zij echt Lena is, de jonge vrouw die veertien jaar eerder spoorloos verdween...

Schrijver: Romy Hausmann
Oorspronkelijke titel: Liebeskind
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789402703542
Ebook: 9789402758405
Uitgever: HarperCollins
Slapeloos

Haar verleden maakt haar het perfecte slachtoffer. En de perfecte moordenaar...

Jaren geleden werd Nadja veroordeeld voor een wrede misdaad. Na haar vrijlating uit de gevangenis wil ze niets liever dan een normaal leven leiden.

Maar dan wordt er een moord gepleegd. De dader probeert door valse bewijsstukken te verspreiden de politie op het verkeerde spoor te zetten: dat van de jonge, onstabiele vrouw die als assistente bij een advocatenkantoor werkt... Want Nadja’s verleden maakt haar het perfecte slachtoffer. En de perfecte moordenaar.

Schrijver: Romy Hausmann
Oorspronkelijke titel: Martha schläft
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789402705928
Ebook: 9789402760071
Uitgever: HarperCollins