Boekenplank:
Kies
 • Home
 • H
 • Elizabeth Heiter

Boeken van Elizabeth Heiter

Elizabeth Heiter (Bloomfield Hills, VS) heeft Engelse literatuur gestudeerd aan de Universiteit van Michigan.

Meer over Elizabeth Heiter

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Elizabeth Heiter


Evelyn Baine

 1. Cirkel van het kwaad - Hunted
 2. Verdwenen - Vanished
 3. Gegrepen - Seized
 4. Gestalkt - Stalked

Lawmen

 1. In de val gelokt - Disarming detective
 2. Dodelijke vergissing - Seduced by the sniper
 3. Bericht vol dreiging - SWAT secret admirer

Lawmen: Bullets and Brawn

 1. Ultieme wraak - Bodyguard with a badge
Lawmen: Bullets and Brawn

gedetailleerd overzicht

Evelyn BaineCirkel van het kwaad

FBI-profiler Evelyn Baine kan meestal wel reconstrueren hoe seriemoordenaars denken, maar de man op wie ze nu jaagt is een raadsel voor haar. Waarom graaft hij zijn slachtoffers tot hun hoofd in, en waarom kerft hij een cirkel in hun bovenlichaam? Terwijl zij probeert uit te vinden wat hem drijft, worden er weer twee vrouwen vermoord. Is het kwaad haar deze keer te slim af?

De seriemoordenaar weet dat er op hem gejaagd wordt, maar dat maakt het alleen maar spannender. Vooral omdat hij een nieuw slachtoffer in het vizier heeft, dat hem meer bevrediging zal schenken dan al zijn eerdere speeltjes. Evelyn Baine is haar naam, en hij zal haar krijgen ook. Dan voelt zij ook eens hoe het is om prooi te zijn...

Schrijver: Elizabeth Heiter
Oorspronkelijke titel: Hunted
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789034753328 - IBS thriller 85
Uitgever: Harlequin
Verdwenen

Rose Bay, achttien jaar geleden... Cassie Bayers, de beste vriendin van FBI-profiler Evelyn Baine, wordt ontvoerd. Ze is het derde meisje in een reeks onopgeloste verdwijningen. Een macabere versie van een slaapliedje is het enige wat er is achtergelaten op de plaats delict. Volgens het achtergelaten versje is ook Evelyn ontvoerd, samen met Cassie, maar de Wiegeliedjesmoordenaar heeft haar niet meegenomen.

Rose Bay, heden... Een meisje verdwijnt, en op de plek waar ze meegenomen is, wordt weer een macabere versie van een slaapliedje gevonden. Alles wijst erop dat dit het werk is van een oude bekende: de Wiegeliedjesmoordenaar. Maar is hij echt terug? Of is dit het werk van een copycat?

Evelyn heeft achttien lange jaren gewacht om de verdwijning van Cassie te onderzoeken. Als ze terugkeert naar Rose Bay ontdekt ze een duistere kant van het ogenschijnlijk zo idyllische plaatsje. Dan slaat de kidnapper opnieuw toe, en Evelyn realiseert zich dat dit haar laatste kans is. Ze zal er achter moeten komen wat er achttien jaar geleden gebeurd is. Anders is het haar beurt om spoorloos te verdwijnen...

Schrijver: Elizabeth Heiter
Oorspronkelijke titel: Vanished
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789034753595 - IBS thriller 111
Uitgever: Harlequin
Gegrepen

Wat een routine-onderzoek had moeten zijn voor FBI-profiler Evelyn Baine, wordt een onheilspellende zaak wanneer ze wordt ontvoerd door een gevaarlijke sekte van survivallisten. Hoewel ze voortdurend in doodsangst verkeert, blijft ze alert en begint ze zich af te vragen waar ze nu precies in terecht is gekomen. Want hoe langer ze zich in het complex van de sekte bevindt, hoe meer ze beseft dat deze groep niet is wat hij lijkt.

Terwijl het Hostage Rescue Team van de FBI zich klaarmaakt om haar te bevrijden, vermoedt Evelyn dat ze op een terroristische groepering is gestuit - met een sekteleider die nog een flinke appel te schillen heeft met de FBI. Als het team het complex overvalt, weet ze, zal ze het zeker niet overleven. Maar doen ze dat niet, dan zou de sekte wel eens een verrassingsaanval kunnen uitvoeren die het hele land zou kunnen versplinteren...

Schrijver: Elizabeth Heiter
Oorspronkelijke titel: Seized
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789034753694 - IBS thriller 121
Uitgever: Harlequin
Gestalkt

'Als je dit leest, ben ik al dood...' Het briefje waar dat op geschreven staat, is het enige wat er van de zeventien jaar oude Haley Cooke te vinden is nadat ze op school spoorloos is verdwenen. FBI-profiler Evelyn Baine wordt bij de zaak gehaald om uit te zoeken wie het meisje kwaad zou willen doen. Op het eerste gezicht heeft de populaire cheerleader geen vijanden, maar naarmate Evelyn verder graaft, ontdekt ze dat Haleys dierbaren stuk voor stuk iets te verbergen hebben - de van haar vervreemde ouders, een ouder vriendje met verdachte connecties, een jaloerse beste vriendin.

Een van die geheimen kan haar het leven kosten, weet Evelyn. Als Haley nog leeft, en de druk op de zaak wordt opgevoerd, zou de kidnapper weleens kunnen besluiten het meisje voorgoed te laten verdwijnen. Maar het kan ook nog zijn dat ze met groot vernuft haar eigen verdwijning heeft geënsceneerd. Het enige wat zeker is, is dat het achterhalen van Haleys lot gevaarlijk kan zijn voor Evelyn - misschien zelfs dodelijk...

Schrijver: Elizabeth Heiter
Oorspronkelijke titel: Stalked
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789034753762 - IBS thriller 128
Uitgever: Harlequin

LawmenIn de val gelokt

Nadat hun leven door bruut geweld totaal overhoop was gegooid, deden de drie vrienden Ella, Scott en Maggie elkaar een belofte: ze zullen alle drie bij de FBI gaan werken om geweld te bestrijden én te zorgen dat de dader gepakt wordt.

Profielschetser Ella Cortez is meteen in de ban van de zaak waarvoor rechercheur Logan Greer haar hulp inroept. Vooral vanwege één detail: de brandwonden op het lichaam van de vermoorde vrouw, die haar onmiddellijk doen denken aan een andere zaak. En daardoor is ze ook de enige die Logans theorie over een seriemoordenaar steunt. Of ligt het misschien ook aan Logan zélf dat ze hem maar al te graag wil helpen? Dan wordt er een tweede lichaam gevonden. De tijd dringt. Als Ella niet snel in het hoofd van de moordenaar weet te kruipen, zullen er nog meer slachtoffers vallen...

* Dit is een dubbel-uitgave met Verborgen in het moeras van Carla Cassidy. Als E-book is dit boek wel zelfstandig verkrijgbaar.

Schrijver: Elizabeth Heiter
Oorspronkelijke titel: Disarming detective
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789034774859 - IBS Black Rose 55 *
Uitgever: Harlequin
Dodelijke vergissing

Nadat hun leven door bruut geweld totaal overhoop was gegooid, deden de drie vrienden Ella, Scott en Maggie elkaar een belofte: ze zullen alle drie bij de FBI gaan werken om geweld te bestrijden én te zorgen dat de dader gepakt wordt.

Wat te doen als er bij je eerste opdracht als onderhandelaar voor de FBI zo veel misgaat, dat er zelfs doden vallen? Chelsie Russell kan maar één ding bedenken: overplaatsing aanvragen. En Scott, de FBI-collega met wie ze een avondje uit was vlak voor het afschuwelijke incident, wil ze nooit meer zien. Hij herinnert haar te veel aan de akelige gebeurtenis. Maar wanneer de moordenaar ontsnapt uit de gevangenis en op zoek gaat naar háár, wordt Scott haar persoonlijke beveiliger. Dan blijkt dat de voortvluchtige crimineel niet de enige is voor wie ze op hun hoede moeten zijn...

* Dit is een dubbel-uitgave met Koelbloedige ontvoering van Lena Diaz. Als E-book is dit boek wel zelfstandig verkrijgbaar.

Schrijver: Elizabeth Heiter
Oorspronkelijke titel: Seduced by the sniper
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789034774880 - IBS Black Rose 58 *
Uitgever: Harlequin
Bericht vol dreiging

Nadat hun leven door bruut geweld totaal overhoop was gegooid, deden de drie vrienden Ella, Scott en Maggie elkaar een belofte: ze zullen alle drie bij de FBI gaan werken om geweld te bestrijden én te zorgen dat de dader gepakt wordt.

FBI-agent Maggie was ooit het eerste slachtoffer van een serieverkrachter. Nu, precies tien jaar later, is de dader nog steeds niet gepakt. Dan krijgt ze een brief met de tekst: 'Ik kom thuis voor onze gedenkdag.' Meteen weet ze dat híj het is. Tot haar opluchting wordt Grant Larkins op de zaak gezet, want niemand zal beter zijn best doen om haar te beschermen dan hij, weet ze. Vooral omdat er sinds kort iets moois tussen hen lijkt op te bloeien. Wat ze niet weet, is dat ook Grant in groot gevaar verkeert...

* Dit is een dubbel-uitgave met Vermist in de nacht van Carla Cassidy. Als E-book is dit boek wel zelfstandig verkrijgbaar.

Schrijver: Elizabeth Heiter
Oorspronkelijke titel: SWAT secret admirer
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789034774897 - IBS Black Rose 59 *
Uitgever: Harlequin

Lawmen: Bullets and BrawnUltieme wraak

Ongewild is Juliette Lawson er getuige van dat haar man, een alom gerespecteerd politieman, geld aanneemt om een moord te verhullen. En dan begint de nachtmerrie. Nergens is ze veilig, niemand gelooft haar. Zelfs Andre Diaz, de FBI-agent die op het nippertje weet te voorkomen dat ze wordt ontvoerd, twijfelt aan haar verhaal. Maar als ze in leven wil blijven, moet ze hem zien te overtuigen. Hij heeft de opdracht gekregen haar terug naar huis te brengen... waar haar ex op haar wacht.

* Dit is een dubbel-uitgave met Een plek om te schuilen van Lena Diaz. Als E-book is dit boek wel zelfstandig verkrijgbaar.

Schrijver: Elizabeth Heiter
Oorspronkelijke titel: Bodyguard with a badge
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789034739186 - IBS Black Rose 80 *
Uitgever: Harlequin