Boekenplank:
Kies

Boeken van Erik Hensel

Erik Hensel is ondernemer en schrijver. Hij is eigenaar van het bedrijf LifeHunters, een bedrijf dat virals (een marketingtechniek voor social media) ontwikkelt, maakt en online verspreidt.

Meer over Erik Hensel

Genre: Roman

Geboren: 1989

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • Joggen op de trappen van geluk
  • Tussentijd
  • Vluchten van mij

gedetailleerd overzicht

OverzichtJoggen op de trappen van geluk

Jim Timmerman is een gerespecteerd arts met een veelbelovende toekomst. Maar hij wil meer, heel veel meer. Hij komt in aanraking met coke. Na een periode van wild feesten en vreemdgaan, gaat het volledig mis: hij raakt verslaafd.

Langzaam maar zeker verliest hij de controle over zijn leven en raakt hij alles kwijt. Zijn baan, zijn vrienden en uiteindelijk zelfs zijn vrouw. Balancerend op de rand van de afgrond probeert hij zijn leventje weer op de rails te krijgen, maar of hij nog omhoog kan kruipen?

Schrijver: Erik Hensel
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789048419449
Ebook: 9789400802629
Uitgever: Lecturium
Tussentijd

De succesvolle jonge zakenman Damian krijgt de schok van zijn leven als hij zijn broer Paul op tv ziet. Paul is op zijn vijftiende het verstikkende milieu thuis in Nederland ontvlucht en heeft sindsdien niets meer laten horen. Damian neemt een rigoureuze beslissing en stapt op het vliegtuig: hij gaat zijn broer opzoeken.

Wanneer hij aankomt, is de man die hij treft heel anders dan hij had verwacht. Paul is terminaal ziek, maar blijkt gelukkiger te zijn dan ooit. En hoewel Damian verhaal komt halen, is hij niet degene met de vragen. Paul houdt hem een spiegel voor en stelt confronterende vragen over liefde, succes en geluk.

Schrijver: Erik Hensel
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789024589630
Ebook: 9789024589647
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Vluchten van mij

Tom is een echte bon vivant die alles heeft meezitten in zijn leven; veel geld, een glansrijke carrière en veel mooie vrouwen om zich heen. Na een wilde vakantie in Thailand slaat dit echter geheel om: hij raakt besmet met HIV.

Tom houdt het geheim en besluit zelfmoord te gaan plegen in Australië. Tegen zijn vrienden doet Tom alsof hij een goede baan aangeboden heeft gekregen bij een groot reclamebureau in Sydney en hij geeft een groot afscheidsfeest. Dit afscheidsfeest is eigenlijk zijn eigen begrafenis, althans zo voelt het...

Schrijver: Erik Hensel
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789048411351
Ebook: 9789400809291
Uitgever: Lecturium