Boekenplank:
Kies

Boeken van Kristan Higgins

Meer over Kristan Higgins

Genre: Roman

Geboren: 1965

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Kristan Higgins


Overzicht

  • Droom van een man - All I ever wanted
  • Eerlijk duurt het langst - Too good to be true
  • Net even anders - Until there was you
  • Verleiden in 10 stappen - Fools rush in

Blue Heron

  1. Hij, hij en ik - The best man
  2. Daten voor gevorderden - The perfect match

Gideon's Cove

  1. Beet! - Catch of the day
  2. Wat nu? - Somebody to love
Gideon's Cove

gedetailleerd overzicht

OverzichtDroom van een man

Callie Grey begrijpt niet wat ze verkeerd doet. Ze is toch altijd lief en opgewekt? Neemt ze niet altijd lekkers mee voor iedereen op haar werk? En ziet ze er - al zegt ze het zelf - niet altijd superschattig en hip uit? Waarom kan Mark, al jaren haar grote liefde, haar ex en ook nog haar baas, dan niet gewoon definitief voor haar kiezen? In plaats daarvan verlooft hij zich ijskoud met een ander, en vindt hij het ook nog eens nodig om haar dat uitgerekend op haar dertigste verjaardag te vertellen.

Voor Callie betekent het een omslag in haar leven. Ze mag niet meer over Mark dromen/mijmeren/fantaseren, ze moet eropuit en een man vinden met wie ze wél een echte relatie kan hebben, een man die ook naar een gezin verlangt, naar kinderen. Een internetprofiel is zo aangemaakt, maar na de eerste date blijkt dat het nog niet zo simpel is om een leuke vent te vinden. Waar blijft hij nou, die man van haar dromen?

Schrijver: Kristan Higgins
Oorspronkelijke titel: All I ever wanted
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789034754431 / HQN 43
Ebook: 9789402505016
Uitgever: Harlequin
Eerlijk duurt het langst

Grace is het zat dat iedereen haar altijd vol medelijden aankijkt, alleen omdat ze single is. En nu moet ze ook nog naar een bruiloft, waar iedereen zich iets te luid fluisterend zal afvragen waarom ze nog stééds geen leuke man heeft gevonden. Dat is nu eenmaal lastig als je een drukke baan hebt, elk weekend ergens op het platteland een veldslag uit de Civil War naspeelt en haar hebt dat akelig veel weg heeft van een ragebol!

Maar goed, ze heeft dus dringend een date nodig, en uiteindelijk ziet ze maar één uitweg: ze verzint een vriendje. De perfecte man: een kinderchirurg die om de dag een levensreddende operatie verricht, in zijn vrije tijd zwerfkatten verzorgt en... haar adoreert.

Dan krijgt ze een nieuwe buurman - Callahan O'Shea, een levensechte, razend knappe, supersexy man - die een duister verleden heeft. O, nee! Daar kan ze nooit mee aankomen bij haar familie. Ze vertelt hem meteen over haar wonderdokter, zodat hij weet dat hij bij haar uit de buurt moet blijven. Maar daar krijgt ze spijt van, want Callahan is érg leuk, en nu denkt hij dat ze bezet is. Hoe kon zij nu weten dat haar droomman gewoon in het echt bestaat...

Schrijver: Kristan Higgins
Oorspronkelijke titel: Too good to be true
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789034756466 / HQN 56
Ebook: 9789461995667
Uitgever: Harlequin
Net even anders

Toen Posey Osterhagen zestien was, brak Liam Murphy haar hart. Niet dat ze iets hadden - daar was hij véél te cool voor - maar hij was wel een soort vriend van haar. Tot hij haar hart brak, dus.

Nu, vele jaren later, zit ze daar natuurlijk echt niet meer mee. Het gaat prima met haar! Ze heeft een ietwat merkwaardige maar zeer liefhebbende familie, leuke vrienden, een eigen bedrijf, een relatieachtig iets... Kortom, niets te klagen. En ze zit zeker niet op Liam te wachten.

Waarom slaat haar verraderlijke hart dan op hol als ze hem weer ziet? Oké, hij is nog steeds verpletterend... alles, en je zou je kunnen voorstellen dat een vrouw in zwijm voor hem zou vallen. Maar zij dus niet, want dat is wel het laatste waar ze zin in heeft. Er zit er maar één ding op: ver bij hem uit de buurt blijven! Nu maar hopen dat het lot haar daarbij een beetje wil helpen...

Schrijver: Kristan Higgins
Oorspronkelijke titel: Until there was you
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789402704006
Ebook: 9789402750201
Uitgever: HarperCollins
Verleiden in 10 stappen

Een eigen, liefst ook nog mooi en schattig huisje... check. Een nieuwe baan (als arts uiteraard, ze heeft niet voor niets jaren keihard gestudeerd)... check. Een lieve nieuwe hond en een nieuwe hobby om gemakkelijk contact te kunnen leggen... check. En ten slotte een nieuwe look, om op te vallen en te veroveren... check!

Millie Barnes heeft alles wat ze kan bedenken om haar doel te bereiken gedaan of gekocht. Je zou toch zeggen dat het nu moet lukken om het hart van Joe Carpenter (haar grote en eeuwige liefde) te winnen. Ze heeft gedaan wat ze kon om het geluk een handje te helpen, en nu is het geluk aan zet.

Het geluk lijkt de hint te begrijpen. Geholpen door haar vrienden (en op de voet gevolgd door haar ex-zwager, Sam, die zich kostelijk vermaakt met haar escapades) lukt het Millie om Joes aandacht te trekken. En vast te houden!

Maar nu kan ze het gevoel niet van zich afschudden dat de droom die uitkomt eigenlijk helemaal niet lijkt op de droom die ze al die jaren gekoesterd heeft...

Schrijver: Kristan Higgins
Oorspronkelijke titel: Fools rush in
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789034756497 / HQN 59
Ebook: 9789461997609
Uitgever: Harlequin

Blue HeronHij, hij en ik

Net toen Faith Holland voor het altaar stond om haar jawoord te geven, vond Levi Cooper, de beste vriend van haar verloofde, het tijd. Tijd voor haar aanstaande om op te biechten dat hij weliswaar gek op haar was, maar dat hij op cruciale momenten aan Justin Timberlake moest denken om iets voor elkaar te krijgen. En dat het hem dus verstandig leek om maar niet te trouwen.

Faith kon destijds maar één ding bedenken: vluchten naar de grote stad! Maar nu, drie jaar later, heeft haar familie haar nodig, en gaat ze terug naar Blue Heron. Moet kunnen, want de wonden zijn inmiddels wel geheeld... denkt ze. Maar dan ontdekt ze dat uitgerekend Levi - de man die destijds haar bruiloft ruïneerde - haar nieuwe buurman is!

Schrijver: Kristan Higgins
Oorspronkelijke titel: The best man
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789402725704
Ebook: 9789402752588
Uitgever: HarperCollins
Daten voor gevorderden

Honor Holland voelt zich tot op het bot vernederd als ze haar beste vriend ten huwelijk vraagt, en hij haar bruut afwijst. Maar ze laat zich er niet onder krijgen! In no-time is ze weer vol overgave aan het daten. Al is een leuke man vinden misschien wat lastig in een dorp waar maar 715 mensen wonen - zijzelf meegeteld.  

De charmante, Britse professor Tom Barlow heeft er veel voor over om in de buurt van zijn onofficiële stiefzoon, Charlie, te blijven. Klein detail: zijn visum is bijna verlopen en hij zal het land moeten verlaten. Tenzij hij op een of andere manier aan een green card kan komen...

Schrijver: Kristan Higgins
Oorspronkelijke titel: The perfect match
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789402701654
Ebook: 9789402755930
Uitgever: HarperCollins

Gideon's CoveBeet!

Colonel is knap, lief en gezellig. Hij is trouw, sportief, toegewijd en bescheiden. En als hij niet een hond maar een man zou zijn, zou Maggie Beaumont onmiddellijk met hem trouwen. Helaas: waar ze het met haar huisdier niet beter had kunnen treffen, wil het met de mannen absoluut niet lukken. Steeds wordt ze verliefd op de verkeerde, steeds wordt ze teleurgesteld.

Wat het nog moeilijker maakt, is dat haar perfecte tweelingzus wel een perfecte man en een perfecte dochter heeft, en dat haar moeder haar steeds aan dat feit herinnert. Maggie besluit het heft in eigen hand te nemen en op zoek te gaan. Er moet toch een menselijke Colonel bestaan? Een man die aardig is, die ook naar een gezin verlangt, die naar haar wil luisteren en zijn gevoelens met haar wil delen?

Maar dan wordt ze (heerlijk!) gekust door Malone. Stugge, zwijgzame, norse Malone. Nee hè, weer de verkeerde?

Schrijver: Kristan Higgins
Oorspronkelijke titel: Catch of the day
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789034756572 / HQN 67
Ebook: 9789461999610
Uitgever: Harlequin
Wat nu?

Handel met voorkennis? Parker heeft er wel eens over gehoord, maar veel weet ze er niet van. Tot blijkt dat haar vader zich er schuldig aan heeft gemaakt en daarbij ook haar erfenis erdoorheen heeft gejaagd. Opeens verandert ze in iemand die álles over voorkennis weet... en die geen rooie cent meer heeft.

Wat ze nog wel heeft, is een huisje in Maine dat ze ooit heeft geërfd. Ze besluit het op te knappen en te verkopen - tot ze ontdekt dat het een bouwvallig muizenparadijs is. Goeie raad is meestal duur en ze is nu eenmaal blut. Ze staat dan ook op het punt om het bijltje erbij neer te gooien, als onverwacht James voor haar gammele deur staat. James is de onuitstaanbare advocaat van haar vader, en eigenlijk wil ze niks met hem te maken hebben. Maar hij heeft tijd, is heel handig... en zo'n gereedschapsgordel maakt hem onweerstaanbaar!

Schrijver: Kristan Higgins
Oorspronkelijke titel: Somebody to love
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789402715804
Ebook: 9789402751321
Uitgever: HarperCollins