Boekenplank:
Kies
  • Home
  • H
  • Mathilde Hoekstra

Boeken van Mathilde Hoekstra

Mathilde Hoekstra studeerde Nederlandse letterkunde en Italiaans. Ze heeft modeshows gelopen, is verschenen in diverse commercials en werkte bij een interactief reclamebureau. Nu schrijft ze onder andere voor NRCNext, Parool en Red Bull. Hoekstra woont met haar gezin in Bloemendaal.

Meer over Mathilde Hoekstra

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboren: 1977

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • Belladonna

Evelien

  1. De ideale man
  2. Een warm nest
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtBelladonna

De meedogenloze Machteld de Wit is vastbesloten: voor haar dertigste heeft ze het gemaakt. Samen met haar vriend Woody begint ze een ego glossy waarmee ze binnen een jaar miljonair hoopt te worden.

Al snel is ze de talk of town - ze schuimt alle feestjes af, maakt nieuwe vrienden, komt op de radio en staat in de krant. Niets staat haar succes nog in de weg. Maar dan gebeurt er iets wat haar leven volledig op zijn kop zet...

Schrijver: Mathilde Hoekstra
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789462321892
Ebook: 9789462321908
Uitgever: Link

EvelienDe ideale man

Evelien heeft het allemaal: een aantrekkelijke man, twee schatten van dochtertjes, een prachtig huis en een fantastisch sociaal leven. Maar Evelien wil niet meer zo doorgaan. Ze twijfelt aan alles, haar relatie, of ze een goede moeder is, maar vooral aan zichzelf. Ze heeft geen idee meer wie ze is en wat ze wil.

Dan ontmoet ze Kees. Die twijfelt nergens aan. In no time prikt hij door de façade heen die Eveliens leven is geworden. Als alles al snel uit de hand loopt, wordt Evelien gedwongen keuzes te maken. Hoe ver is ze bereid te gaan voor haar eigen geluk?

Schrijver: Mathilde Hoekstra
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789024583263
Ebook: 9789024583270
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Een warm nest

Evelien is net gescheiden en begint aan een nieuw leven. Maar ze heeft het er moeilijker mee dan ze dacht. Ze moet ineens verhuizen, voelt zich schuldig tegenover haar kinderen en worstelt met een ouderschapsplan.

Maar wie a zegt, moet ook b zeggen en Evelien bikkelt verder, met behulp van haar vriendinnen en nota bene haar ex, die zich ineens ontpopt tot zorgzame vader voor de kinderen en luisterend oor voor Evelien. Wat moet ze daar nou weer mee?

En dan staat Kees ineens voor de deur en loopt alles anders dan verwacht...

Schrijver: Mathilde Hoekstra
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789024583287
Ebook: 9789024589593
Uitgever: Luitingh-Sijthoff