Boekenplank:
Kies
  • Home
  • H
  • Christoffer Holst

Boeken van Christoffer Holst

Christoffer Holst is uitgever en schrijver. De romantische komedie Mijn hart gaat door was zijn debuut, dat in Zweden uitkwam nadat hij daarmee de tweede prijs had gewonnen in een schrijfwedstrijd. Holst is een onverbeterlijke romanticus en vindt dat het leven meer zou moeten zijn zoals in de film.

Meer over Christoffer Holst

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboren: 1990

Geboorteland: Zweden


Overzicht

  • Mijn hart gaat door - Mitt hjärta går på

Cilla Storm

  1. Bloedrode midzomeravond - Söta, röda sommardrömmer
  2. Moord aan de kilblauwe najaarszee - Blå, blå höstvågor

gedetailleerd overzicht

OverzichtMijn hart gaat door

De 22-jarige banketbakker Chavve is misschien wel de eenzaamste romanticus van Stockholm. Bij gebrek aan een vriend zit hij ‘s avonds alleen op de bank Titanic te kijken.

De 23-jarige Pontus woont nog bij zijn ouders thuis. Hij lijdt aan een depressie en dwanggedachten. Zijn vrienden van de toneelschool doen hun best hem in beweging te krijgen.

Een datingapp brengt de jongens bij elkaar. Het contact begint goed, maar als het toch op niets dreigt uit te lopen, verzint Chavve een list.

Schrijver: Christoffer Holst
Oorspronkelijke titel: Mitt hjärta går på
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789492750112
Ebook: 9789492750150
Uitgever: Stortebeeker

Cilla StormBloedrode midzomeravond

Het zit Cilla niet mee. Ze is net gedumpt en haar carrière als roddeljournalist verloopt niet zoals ze had gehoopt. Haar droomhuis kan ze niet betalen, maar een piepklein huisje op een volkstuinencomplex op het eiland Bullholmen ligt wel binnen haar bereik. Vanuit Stockholm is het maar een uurtje met de boot en dan is ze in een andere wereld. Ze zal daar een zomer lang tuinieren om zo over de schok van haar verbroken relatie heen te komen.

Maar tijdens het midzomerfeest wordt er een moord gepleegd. Cilla raakt betrokken bij het onderzoek en maakt kennis met een knappe rechercheur, Adam.

Schrijver: Christoffer Holst
Oorspronkelijke titel: Söta, röda sommardrömmer
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492750204
Ebook: 9789492750273
Uitgever: Stortebeeker
Moord aan de kilblauwe najaarszee

Cilla Storm en haar vriendin Rosie genieten van een wellnessarrangement in Villa Zeeparel, een pas geopend hotel op het eiland Bullholmen. In Villa Zeeparel vindt ook een trouwfeest plaats. De feestvreugde wordt ruw verstoord als een van de bruiloftsgasten dood wordt aangetroffen.

De politie gaat uit van een ongeval, maar daar geloven Cilla en Rosie niet in en ze gaan zelf op onderzoek uit. Tot ongenoegen van Adam, die niet alleen politieman is, maar ook Rosies zoon. En Cilla's... Ja, wat is hij eigenlijk van Cilla?

Schrijver: Christoffer Holst
Oorspronkelijke titel: Blå, blå höstvågor
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789492750266
Ebook: 9789492750280
Uitgever: Stortebeeker