Boekenplank:
Kies

Boeken van Ana Huang

Ana Huang schrijft spicy New Adult en contemporary romance. Haar verhalen variëren van luchtig tot erg duister, maar wat ze gemeen hebben: een happily ever after.

Meer over Ana Huang

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Ana Huang


Kings of Sin

  1. King of wrath - King of wrath
  2. King of pride - King of pride

Twisted

  1. Twisted love - Twisted love
  2. Twisted games - Twisted games
  3. Twisted hate - Twisted hate
  4. Twisted lies - Twisted lies

gedetailleerd overzicht

Kings of SinKing of wrath

Een bruiloft die hij nooit gewild heeft. En een vrouw die zijn enige zwakte blijkt...

Meedogenloos. Secuur. Arrogant.

Dante Russo heeft altijd alles onder controle, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Tot hij door chantage wordt gedwongen zich te verloven met een vrouw die hij niet kent: Vivian Lau, erfgename van een juwelenimperium en de dochter van zijn nieuwste aartsvijand. Ze mag dan nog zo mooi en charmant zijn, Dante zal er alles aan doen om het chantagemateriaal en daarmee hun verloving te vernietigen. Er is maar één probleem: nu hij haar heeft... wil hij haar niet meer laten gaan.

Elegant. Ambitieus. Beleefd.

Vivian Lau is de perfecte dochter en haar familie zet haar in als pion om de hoogste regionen van de high society te bereiken. Als Vivian trouwt met een Russo opent dat deuren die anders gesloten zouden blijven voor haar familie. De botte, ongrijpbare Dante is niet bepaald haar droompartner, maar ze stemt uit plichtsbesef in met het huwelijk. Het was niet haar plan om naar hem te gaan verlangen, of erger nog: om verliefd te worden op haar verloofde.

Schrijver: Ana Huang
Oorspronkelijke titel: King of wrath
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021485812
Ebook: 9789021485829
Uitgever: LoveBooks
King of pride

Ze is in alle opzichten zijn tegenpool... en de grootste verleiding die hij ooit heeft gevoeld.

Kai Young is gereserveerd, onberispelijk en heeft altijd alles onder controle. Hij wil geen chaos in zijn leven, daar is hij veel te druk voor. Isabella, met haar paarse haar en ongepaste grappen, is precies de chaos die hij wil vermijden. Met een cruciale CEO-stemming in het verschiet en een media-imperium dat op het spel staat, kan rijke erfgenaam Kai zich geen afleiding veroorloven. Isabella is alles wat hij niet zou moeten willen, maar elke blik en elke aanraking brengt hem in de verleiding om al zijn regels te breken... en haar de zijne te maken.

Isabella Valencia is brutaal en impulsief, en altijd in voor een avontuur of een feestje. Ze is nog nooit een man tegengekomen die ze niet om haar vinger kon winden... tot Kai Young. Het zou haar niet uit moeten maken. Hij is niet haar type - ze valt niet op mannen die alles te serieus nemen. Bovendien betekent zijn lidmaatschap van de exclusieve club waar ze bartender is dat hij verboden terrein is. Maar Isabella kan niet ontkennen dat onder zijn ijskoude buitenkant een man schuilgaat die haar met één aanraking kan laten smelten.

Hoe hard ze het ook proberen, ze kunnen hun verboden verlangens niet weerstaan. Zelfs als het ze alles kost.

Schrijver: Ana Huang
Oorspronkelijke titel: King of pride
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789021485836
Uitgever: LoveBooks

TwistedTwisted love

Alex Volkov is net zo knap als hij ijskoud is. Zijn leven wordt beheerst door een duister trauma uit het verleden en hij gaat over lijken op zoek naar wraak. Zijn hart is gemaakt van steen. Maar wanneer hij even de zus van zijn beste vriend in de gaten moet houden, blijkt dat hij tegen alle verwachtingen in toch niet helemaal gevoelloos is.

Ava Chen doet hard haar best om haar lastige jeugd achter zich te laten. Ze ziet altijd alles zonnig en positief in. Zelfs als het op de beste vriend van haar broer aankomt, die door veel mensen als ‘monster’ wordt omschreven. Ava weet zeker dat heel diep in Alex ergens een goede man verstopt zit.

Het is totaal niet de bedoeling dat Ava en Alex gevoelens voor elkaar krijgen. Maar wanneer dat toch gebeurt brengt het hun levens in een stroomversnelling, en komen vele geheimen aan het licht die voor hen beiden alles kapot zouden kunnen maken.

Schrijver: Ana Huang
Oorspronkelijke titel: Twisted love
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021476063
Uitgever: Volt
Twisted games

Ze kan nooit van hem worden... maar hij wil haar toch.

De onverstoorbare en arrogante bodyguard Rhys Larsen heeft als hoofdregel nooit emotioneel betrokken te raken bij zijn cliënten. Hij is nog nooit in de verleiding gekomen van die regel af te wijken, tot hij Bridget von Ascheberg ontmoet. Langzaam maar zeker weet ze de muren om hem heen af te breken, tot hij het niet langer kan ontkennen: Ze is van hem. Zijn prinses. Ze is verboden terrein, maar ze is alles wat hij ooit heeft gewild.

Prinses Bridget droomt van de vrijheid om te leven zoals zij dat wil. Maar als haar broer onverwacht aftreedt, is ze gedwongen een liefdeloos, politiek huwelijk aan te gaan en een troon te bestijgen terwijl ze dat nooit heeft gewild. Haar nieuwe rol valt haar erg zwaar. En dan moet ze ook nog haar intense verlangen naar de man die ze niet kan krijgen voor iedereen verbergen.

Schrijver: Ana Huang
Oorspronkelijke titel: Twisted games
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021476070
Uitgever: LoveBooks
Twisted hate

Hij haat haar... bijna net zo erg als hij haar wil.

Josh Chen is knap, arrogant en hard op weg een supersuccesvolle dokter te worden. Geen enkele vrouw is immuun voor zijn charmes, behalve Jules Ambrose... De twee kunnen elkaar niet uitstaan. Wanneer hun strijd eindigt in een onvergetelijke nacht stelt Josh een oplossing voor in de hoop Jules voor eens en voor altijd los te kunnen laten: ze worden vijanden met benefits. De regels zijn simpel: geen jaloezie, geen verplichtingen, en absoluut niet verliefd worden.

De extraverte en ambitieuze Jules Ambrose richt zich op één ding: advocaat worden. Het laatste waar ze op zit te wachten, is tijd doorbrengen met een onuitstaanbare dokter... hoe goed die er dan ook uitziet. Maar hoe beter ze Josh leert kennen, hoe meer ze zich realiseert dat hij heel anders is dan ze eerst dacht.

De vonken vliegen in het rond tussen de twee. Net wanneer ze denken dat ze elkaar een beetje begrijpen, komen er pijnlijke zaken uit het verleden naar boven die ze liever verborgen hadden gehouden. Durven ze eerlijk tegen elkaar te zijn, of laten ze leugens alles vernietigen?

Schrijver: Ana Huang
Oorspronkelijke titel: Twisted hate
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021476087
Ebook: 9789021482576
Uitgever: LoveBooks
Twisted lies

Hij zou echt alles doen om haar te veroveren... zelfs liegen.

Charmant, sluw en dodelijk: Christian Harper is levensgevaarlijk. Hij ziet weinig nut in een moreel kompas, en nog minder in liefde. En toch kan hij de vreemde aantrekkingskracht die hij voelt voor de vrouw die een verdieping onder hem woont niet ontkennen. Wanneer de kans zich voordoet om dichter bij haar te komen, breekt hij zijn eigen regels om nooit iemand in de buurt te laten komen. Elk monster heeft een zwak punt. Zij is de zijne. Zijn obsessie. Zijn verslaving.

Stella Alonso is als influencer misschien voor veel mensen een bekend gezicht, weinig mensen kennen haar écht. Ze is lief, verlegen, introvert, en bang om haar hart aan iemand te verliezen. Wanneer een bedreiging uit haar verleden haar in de armen - en het huis - drijft van de gevaarlijkste man die ze ooit heeft ontmoet, komt ze voor het eerst in lange tijd in de verleiding om zich niet langer te verstoppen. Want hoe kil Christian ook overkomt, ze voelt zich heel fijn als ze bij hem is.

Hun beginnende liefde zit vol met geheimen en leugens. En als de waarheid eindelijk aan het licht komt, zou die weleens alles kapot kunnen maken.

Schrijver: Ana Huang
Oorspronkelijke titel: Twisted lies
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021485850
Uitgever: LoveBooks