Boekenplank:
Kies

Boeken van Ana Huang

Ana Huang schrijft spicy New Adult en contemporary romance. Haar verhalen variëren van luchtig tot erg duister, maar wat ze gemeen hebben: een happily ever after.

Meer over Ana Huang

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Ana Huang


Twisted

Twisted love

Alex Volkov is net zo knap als hij ijskoud is. Zijn leven wordt beheerst door een duister trauma uit het verleden en hij gaat over lijken op zoek naar wraak. Zijn hart is gemaakt van steen. Maar wanneer hij even de zus van zijn beste vriend in de gaten moet houden, blijkt dat hij tegen alle verwachtingen in toch niet helemaal gevoelloos is.

Ava Chen doet hard haar best om haar lastige jeugd achter zich te laten. Ze ziet altijd alles zonnig en positief in. Zelfs als het op de beste vriend van haar broer aankomt, die door veel mensen als ‘monster’ wordt omschreven. Ava weet zeker dat heel diep in Alex ergens een goede man verstopt zit.

Het is totaal niet de bedoeling dat Ava en Alex gevoelens voor elkaar krijgen. Maar wanneer dat toch gebeurt brengt het hun levens in een stroomversnelling, en komen vele geheimen aan het licht die voor hen beiden alles kapot zouden kunnen maken.

Schrijver: Ana Huang
Oorspronkelijke titel: Twisted love
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021476063
Uitgever: Volt