Boekenplank:
Kies

Boeken van Tonya Hurley

Meer over Tonya Hurley

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Tonya Hurley


Charlotte Usher

  1. Ghostgirl - Ghostgirl
  2. Thuiskomst - Homecoming

gedetailleerd overzicht

Charlotte UsherGhostgirl
Charlotte Usher voelt zich praktisch onzichtbaar op school, en van de ene op de andere dag is ze dat ook echt. Erger nog: ze is dood. Gestikt in een winegumbeertje.

Maar het feit dat ze dood is doet niet af aan het feit dat ze nog steeds populair wil zijn; het maakt haar juist vindingrijker om haar doel te bereiken: ervoor zorgen dat de knapste jongen van de klas verliefd op haar wordt.

Maar eigenlijk hoort ze uit te zoeken waarom ze niet is overgegaan naar het volgende leven en mag ze zich niet bemoeien met de wereld van de levenden...
Schrijver: Tonya Hurley
Oorspronkelijke titel: Ghostgirl
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789089681041
Uitgever: Boekerij
Thuiskomst
Het leven bracht Charlotte alleen maar teleurstelling en het begint erop te lijken dat de dood in dat opzicht niet anders is. Ze dacht dat het diploma van de dodenschool, haar toegangsbewijs naar het hiernamaals was, maar niets is minder waar. Ze moet nog stage lopen.

Haar baantje als helpdeskmedewerker bij een hulpdienst voor tieners is niet echt spannend. Maar dan belt Scarlet. Door een 'hopeloos uitgevoerde pedicure' ligt haar vriendin Petula in coma en Scarlet denkt dat Charlotte de enige is die haar kan helpen.
Schrijver: Tonya Hurley
Oorspronkelijke titel: Homecoming
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789022553527
Uitgever: Boekerij