Boekenplank:
Kies

Boeken van Jenny Jackson

Jenny Jackson studeerde aan het Williams College en volgde de Columbia Publishing Course. Ze begon haar carrière als redacteur bij Vintage (Random House), maar werkt inmiddels al 19 jaar bij Alfred A. Knopf. Jackson is momenteel de Vice President en Executive Editor bij Knopf. Ze woont met haar gezin in Brooklyn Heights.

Meer over Jenny Jackson

Genre: Roman

Geboren: 1980

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Pineapple street

De steenrijke Stocktons genieten al generaties van alle privileges van kapitalistisch succes. Nu dreigt een schisma in de familie als hun drie dochters, die al dat geld gaan erven, worstelen met wat de waarde van geld werkelijk is.

Darley’s financiële zekerheid valt weg als haar man betrokken raakt bij een schandaal en zijn baan verliest, Georgiana ontdekt dat haar collega/minnaar nog steeds verliefd is op zijn vrouw en buitenstaander Sasha kampt met de dwingende familietradities en sociale conventies van de elite. De zorgvuldig bewaakte façade van de Stockton-familie staat op barsten...

Pineapple street is een sprankelende, escapistische roman over de one-percenters van New York met glamoureuze feesten, weekendhuizen, katerbrunches en de worsteling van drie sympathieke, feilbare vrouwen.

Schrijver: Jenny Jackson
Oorspronkelijke titel: Pineapple street
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789024598632
Ebook: 9789024598649
Uitgever: Luitingh-Sijthoff