Boekenplank:
Kies

Boeken van Camille Jacobs

Meer over Camille Jacobs

Genre: Thriller / Spanning

België


Overzicht

  • Dodelijke afrekening
  • Wraak

gedetailleerd overzicht

OverzichtDodelijke afrekening

Het is een dubbel genot de bedrieger te bedriegen...

Een bankbediende uit het Antwerpse verhuist naar Limburg, door omstandigheden die hij niet had zien aankomen. Omdat de verrassingen de wereld niet uit zijn, overkomt hem een belevenis die zijn leven een andere wending zal geven. Wie is het lijk, met een vlek in zijn gezicht, dat hij in zijn kofferbak aantreft?

Leo ondervindt dat liegen hem niet zo goed afgaat. Kan hij zich eruit praten of gebeurt het tegenovergestelde? Corruptie, daar zou hij nooit aan meedoen, maar als er een dreigement boven zijn hoofd hangt, heeft hij misschien geen andere keuze?

Zal Leo’s verliefdheid beantwoord worden of wordt dit ook brutaal verstoord? Waarom wil hij iets rechtzetten in de stad Thessaloniki? Slaagt Leo erin de bedrieger te bedriegen?

Schrijver: Camille Jacobs
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789462470279
Uitgever: Boekengilde
Wraak

Na zijn pensioen denkt politie-inspecteur Arthur samen met zijn vrouw (een kunstenares) te gaan genieten van reizen en kunst bekijken. Door het overlijden van zijn geliefde Vero loopt alles echter anders.

Als dan blijkt dat de kunstwerken van zijn vrouw niet alleen verkocht zijn, maar dat er voor deze verkoop ook doden vallen, gaat Arthur op zoek naar de dader. Daarbij wordt hij gehinderd door een vrijgelaten veroordeelde van een veertig jaar oude zaak, die hem koste wat kost wil laten hangen...

Schrijver: Camille Jacobs
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789463237345
Uitgever: Boekengilde