Boekenplank:
Kies

Boeken van Camille Jacobs

Meer over Camille Jacobs

Genre: Thriller / Spanning

België


Overzicht

  • De waarheid
  • Dodelijke afrekening
  • Wraak

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe waarheid

Menig geheim zou men niet te weten komen, als het niet geheim was...

Een politie-inspecteur in Genk wordt geconfronteerd met een niet alledaagse moordzaak. Het begin van een onderzoek dat heel zijn leven overhoop zal gooien en waarvoor hij in zijn familiegeschiedenis zal moeten duiken.

Welk verband is er tussen Genk, Leipzig, Antwerpen en Kroatië? Waarom werd Vasco opgesloten? Zal hij bevrijd worden? Overleeft Mario de aanslag op zijn leven? Wat hebben een virus en vaccin met deze zaak te maken? Zijn de ouders van Vasco door een noodlottig ongeval om het leven gekomen? Krijgt hij de verrassing van zijn leven te verwerken?

Meer vragen dan antwoorden.

Schrijver: Camille Jacobs
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789464025736
Uitgever: Boekengilde
Dodelijke afrekening

Het is een dubbel genot de bedrieger te bedriegen...

Een bankbediende uit het Antwerpse verhuist naar Limburg, door omstandigheden die hij niet had zien aankomen. Omdat de verrassingen de wereld niet uit zijn, overkomt hem een belevenis die zijn leven een andere wending zal geven. Wie is het lijk, met een vlek in zijn gezicht, dat hij in zijn kofferbak aantreft?

Leo ondervindt dat liegen hem niet zo goed afgaat. Kan hij zich eruit praten of gebeurt het tegenovergestelde? Corruptie, daar zou hij nooit aan meedoen, maar als er een dreigement boven zijn hoofd hangt, heeft hij misschien geen andere keuze?

Zal Leo’s verliefdheid beantwoord worden of wordt dit ook brutaal verstoord? Waarom wil hij iets rechtzetten in de stad Thessaloniki? Slaagt Leo erin de bedrieger te bedriegen?

Schrijver: Camille Jacobs
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789462470279
Uitgever: Boekengilde
Wraak

Bij wraak komt men altijd bedrogen uit...

Na zijn pensioen denkt politie-inspecteur Arthur samen met zijn vrouw (een kunstenares) te gaan genieten van reizen en kunst bekijken. Door het overlijden van zijn geliefde Vero loopt alles echter anders.

Als dan blijkt dat de kunstwerken van zijn vrouw niet alleen verkocht zijn, maar dat er voor deze verkoop ook doden vallen, gaat Arthur op zoek naar de dader. Daarbij wordt hij gehinderd door een vrijgelaten veroordeelde van een veertig jaar oude zaak, die hem koste wat kost wil laten hangen...

Schrijver: Camille Jacobs
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789463237345
Uitgever: Boekengilde