Boekenplank:
Kies
  • Home
  • J
  • Christine Johnson

Boeken van Christine Johnson

Meer over Christine Johnson

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Christine Johnson


Beloften van het zuiden / Keys of promise

  1. Vervlogen droom - Love's rescue
  2. Verbroken woord - Honor redeemed
  3. Verloren vrijheid - Freedom's price
Beloften van het zuiden / Keys of promise

gedetailleerd overzicht

Beloften van het zuiden / Keys of promiseVervlogen droom

Kan een vrouw, die dol is op avontuurlijke zeeën, ooit tevreden zijn met het rustige leven van een zuidelijke dame?

Wanneer haar moeder sterft, keert Elizabeth Benjamin terug naar huis, in Key West. Ze is vastbesloten om zichzelf te veranderen in de perfecte, zuidelijke dame, zoals haar ouders altijd al van haar hebben verlangd, maar niets gaat volgens plan. Haar broer kan haar niet luchten of zien, de bedienden gehoorzamen haar niet, en Rourke O'Malley, de energieke man die ze zichzelf had beloofd uit haar hoofd te zetten, weigert haar zomaar te laten gaan. En alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is, wordt duidelijk dat haar vader niet de man is die hij lijkt te zijn.

Als familiegeheimen aan het licht komen, wordt Elizabeth voor een moeilijke keuze gesteld: het vervullen van haar verplichtingen en afstand doen van haar dromen, of haar bevoorrechte leven achter zich laten om de man, die haar vader ziet als weinig meer dan een zeerover, te volgen.

Schrijver: Christine Johnson
Oorspronkelijke titel: Love's rescue
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789492408082
Ebook: 9789492408679
Uitgever: De Parel
Verbroken woord

Twee jaar geleden zwaaide Prosperity Jones haar geliefde David uit, toen het leger hem naar het verafgelegen Key West zond. Nu haar ouders overleden zijn, heeft ze nog slechts één vooruitzicht voor de toekomst: de gevaarlijke reis van Nantucket naar Key West ondernemen om zich te herenigen met David, in de hoop op een gelukkiger leven.

Maar als Prosperity zonder een cent op zak in het zuiden arriveert, zakt haar de moed in de schoenen, wanneer ze ontdekt dat David zijn woord heeft gebroken en met een ander is getrouwd. Om te overleven en haar gebroken hart te genezen, sluit ze vriendschap met een vriendelijke dokter - en wint zijn genegenheid. Kan hij het antwoord zijn op haar eenzaamheid? Of zal haar leven opnieuw op de kop worden gezet?

Schrijver: Christine Johnson
Oorspronkelijke titel: Honor redeemed
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789492408242
Ebook: 9789492408266
Uitgever: De Parel
Verloren vrijheid

Als de Engelse Catherine Hayes, na haar ouders te zijn verloren, ook haar huis verliest, besluit ze de Atlantische Oceaan over te steken om op zoek te gaan naar de Amerikaanse familie van haar moeder, die in Louisiana woont. Ze krijgt hulp van Tom Worthington, een dappere man uit Key West, die zijn brood verdient met het bergen van scheepswrakken, maar wiens werkelijke doel bestaat uit het vinden van de man die zijn vaders schip stal en zijn veel te vroege dood veroorzaakte.

Wanneer Catherine aankomt op de plantage van haar familie, treft ze er een grote wanorde aan en blijken er zich dingen af te spelen die het daglicht niet kunnen verdragen. Al snel raakt Catherine verstrikt in een strijd om haar erfenis. Als vervolgens de nodige verborgen informatie aan het licht komt, moet zowel zij als Tom een keuze maken. Zijn ze in staat hun verlangens los te laten en verder te gaan in het geloof - zelfs als dat hun alles kost?

Schrijver: Christine Johnson
Oorspronkelijke titel: Freedom's price
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492408907
Ebook: 9789492408914
Uitgever: De Parel