Boekenplank:
Kies

Boeken van Sandrine Jolie

Sandrine Jolie is een pseudoniem van Linda van Rijn. Onder dit pseudoniem heeft Van Rijn literaire thrillers met een erotisch tintje geschreven.

Meer over Sandrine Jolie

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Mariette Middelbeek, Linda van Rijn

Geboren: 1983

Geboorteland: Nederland

Website: Sandrine Jolie


Sanne Romeijn

  1. Under cover
  2. Soixante neuf
  3. Stille nacht

gedetailleerd overzicht

Sanne RomeijnUnder cover
De kersverse undercoveragente Sanne Romeijn staat voor een uitdaging wanneer ze haar eerste grote opdracht krijgt bij een uitbater van sekslijnen. Collega’s van de fiscale recherche vermoeden grootschalige witwassing van crimineel geld door de eigenaar, Charlie van der Zee.

Sanne wordt bij Charlie’s Angels aangenomen en ze mag direct aan de slag als camgirl. Al snel wordt het haar duidelijk dat Charlie’s Angels een schimmig en moeilijk doordringbaar bedrijf is. Er is sprake van uitbuiting en er blijken ook illegalen in dienst te zijn.

Sanne ontdekt dat twee weken voor haar komst een meisje is verdwenen. Nina, een Russische die illegaal voor Charlie’s Angels werkte, blijkt nu te werken voor Girls at home, een exclusief bedrijf waar je alleen kunt werken als Charlie je selecteert. Sanne, jong en ambitieus, start haar eigen onderzoek, ondanks de waarschuwingen van haar chef Rudi om vooral voorzichtig te werk te gaan en zich bij haar opdracht te houden.
Schrijver: Sandrine Jolie
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789460681608
Ebook: 9789460689130
Uitgever: Marmer
Soixante neuf
Als in seksclub ‘Soixante Neuf’ kort na elkaar twee lijken worden gevonden in posities uit de Kamasutra, besluit de politie tot een uiterst geheime undercoveroperatie. Agente Sanne Romeijn wordt teruggeroepen van vakantie. Zij is de enige die als luxe callgirl kan infiltreren om te achterhalen wie de Kamasutra-killer is en waarom de slachtoffers zo zijn achtergelaten.

Na haar geslaagde sollicitatie bij eigenaar Ramses Barbino wordt Sandy G. al snel een van de populairste meisjes van de club. Om de moordenaar te kunnen ontmaskeren moet Sanne ver gaan, zelfs over haar eigen grenzen. Juist als Sanne denkt de dader op het spoor te zijn, valt er een nieuw slachtoffer. Sanne moet alles op alles zetten om te voorkomen dat de Kamasutra-killer opnieuw zal toeslaan.
Schrijver: Sandrine Jolie
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789460686900
Ebook: 9789460689239
Uitgever: Marmer
Stille nacht
Drie vrouwen worden op brute wijze vermoord en hun enige link lijkt datingsite Dare2Date te zijn. De seriemoordenaar weet zich echter uitstekend schuil te houden op het internet en de politie staat voor een raadsel.

Agente Sanne Romeijn gaat undercover in de wereld van het internetdaten om de missende aanwijzing te zoeken. Maar om de dader in de val te lokken, zal ze, net als de slachtoffers zelf, wel eerst met hem moeten afspreken...

Schrijver: Sandrine Jolie
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789460681691
Ebook: 9789460688942
Uitgever: Marmer