Boekenplank:
Kies

Boeken van Jessica Jung

Jessica Jung is zangeres, actrice, modeontwerpster en schrijfster. Ze werd bekend met de Zuid-Koreaanse meisjesgroep Girls' Generation.

Meer over Jessica Jung

Genres: Roman, Young Adult

Geboren: 1989

Geboorteland: Verenigde Staten


Shine

  1. Shine - Shine
  2. Bright - Bright

gedetailleerd overzicht

ShineShine

Wat zou jij opgeven om je dromen waar te maken?

Voor de zeventienjarige Koreaans-Amerikaanse Rachel Kim is het antwoord op die vraag: bijna alles. Zes jaar geleden werd ze gerekruteerd door een van de grootste K-poplabels van Seoel, dat een aantal van 's werelds populairste sterren heeft voortgebracht. De regels zijn simpel: train 24/7. Wees perfect. Date niet. Makkelijk toch?

Helaas niet. Rachel begint zich af te vragen of ze wel sterk genoeg is om door te kunnen breken en niet gebroken zal worden door een industrie die erop gericht is om mooie meisjes te controleren en te commercialiseren. Vooral wanneer ze gevoelens krijgt voor K-popster Jason Lee. Hij is niet alleen charmant, sexy en belachelijk getalenteerd. Hij is ook de eerste die echt begrijpt hoe graag ze een ster wil worden.

Jessica Jung neemt je in Shine mee in de luxe, hypergekleurde en bizarre wereld van K-pop, waar de inzet hoog is en voor één meisje de prijs van succes - en liefde - misschien nog wel hoger is.

Schrijver: Jessica Jung
Oorspronkelijke titel: Shine
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789000374724
Ebook: 9789000374731
Uitgever: Van Goor
Bright

De K-popdroom gaat verder...

Rachel heeft de top bereikt, Girls Forever is uitgegroeid tot een van de populairste girlbands van de wereld. Haar leven is perfect, helemaal wanneer een van de grootste namen uit de modewereld met haar wil samenwerken. Het enige dat ontbreekt in haar leven is liefde, maar daar heeft ze toch geen tijd voor.

Totdat Rachel de knappe Alex ontmoet. Hij gelooft in haar, niet alleen als K-popster, maar ook als icoon in de modewereld. Rachel begint steeds meer te twijfelen over haar toekomst in de K-pop en zou het liefst een eigen kledinglijn willen. Maar wanneer haar droom werkelijkheid wordt verandert die in haar grootste nachtmerrie.

Schrijver: Jessica Jung
Oorspronkelijke titel: Bright
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789000379644
Ebook: 9789000379651
Uitgever: Van Goor