Boekenplank:
Kies

Boeken van Sidney Karger

Sidney Karger is schrijver, regisseur en scenarioschrijver. Zijn romans vallen in de categorie gay romance.

Meer over Sidney Karger

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Sidney Karger


Overzicht

  • Baby aan boord - The bump
  • Best men - Best men

gedetailleerd overzicht

OverzichtBaby aan boord

Wyatt Wallace is een praktische, georganiseerde regisseur van tv-commercials. Voormalig kindsterretje Biz Petterelli is een magazine-schrijver die houdt van spontaniteit. Hoewel ze lijnrecht tegenover elkaar staan, zijn ze volledig toegewijd aan hun relatie en hun leven in Brooklyn met hun hond Matilda. Ze staan bovendien op het punt om samen een baby te krijgen.

En ze worden helemaal gek...

Ze hebben er allebei van gedroomd om ouders te worden, maar nu het zover is, twijfelen ze aan alles. Hun baby komt over een paar weken en in plaats van zoals gepland vlak voor de geboorte naar Californië te vliegen, heeft Biz een beter idee. Ze kunnen wel een laatste verzetje gebruiken, en wat serieuze 'we-time' om hun problemen van de laatste tijd op te lossen - voordat ze vast komen te zitten door de op handen zijnde verantwoordelijkheden.

Dus laden de aanstaande vaders hun Volkswagen Cabriolet uit 1992 vol en beginnen aan een epische babymoon door het hele land. Maar als ze een aantal onverwachte omwegen nemen, worden oude wonden weer opengereten en komen er geheimen aan het licht die hun relatie ten goede of ten kwade kunnen veranderen. Want wat is een roadtrip zonder een paar hobbels onderweg?

Schrijver: Sidney Karger
Oorspronkelijke titel: The bump
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789464821383
Ebook: 9789464821550
Uitgever: April Books
Best men

Getuige zijn was nog nooit zo verwarrend...

Max Moody dacht dat hij het allemaal voor elkaar had. Hij woont in New York City en heeft de beste vriendin die hij zich kan wensen: Paige. Hij kent haar al zijn hele leven, sinds ze als kind buren waren in de suburbs van Chicago. Paige is een feestbeest, ze kan zijn zinnen afmaken en ze is er altijd voor hem. Er verandert nooit iets tussen hen, en dat vindt Max juist zo fijn. Maar dan heeft Paige ineens groot nieuws: ze gaat trouwen en wil Max als getuige.

Hij is nog maar nauwelijks over de shock heen als hij ontdekt wie de andere getuige is: Chasten, de gay broer van de bruidegom. De introverte Max en extraverte Chasten zijn complete tegenpolen. Zouden de kleine vonkjes tussen deze twee totaal verschillende mannen ervoor kunnen zorgen dat hun ondersteunende rol bij de bruiloft uitgroeit tot een hoofdrol in elkaars leven?

Schrijver: Sidney Karger
Oorspronkelijke titel: Best men
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789493297388
Ebook: 9789493297395
Uitgever: April Books